Reklama

Reklama

Vlčí lov

  • Jižní Korea Project Wolf Hunting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akční thriller odehrávající se při eskortování nejhorších zlončinců mezi Jižní Koreou a Filipínami. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Od Vlčího lovu jsem očekával mnohem více! Jako, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale tady jde akce a brutální scény tak moc na úkor příběhu až mi to bylo protivné. Provedení sice nebylo zlé, to uznávám, ale koukat celé dvě hodiny na něco tak jednoduchého nebyl uspokojivý zážitek ani náhodou. Největším problémem tak pro mne byla délka vzhledem k originalitě. Dílo tak pro mne představovalo zhruba 2-3 super scény a hromadu nahodilých a zoufale neoriginálních brutálních záběrů, které jako bych už viděl někde jinde. Také jsem se dost nasmálv momentě, jak mu uhryzal tu ruku, ale to mi příjde teda dost málo a myslím, že jsem s hodnocením ještě docela hodný. Přitom pokud bych měl chuť na brutální záběry zajdu si radši na dodirycz a dostanu přesně co hledám a nikdo si nebude hrát na to že je k tomu ještě potřeba nějaký příběh. 35% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt nářez jako prase! Umírám blahem. Co jsem to kurva viděl? Větší GORE šílenost ve stylu akčního filmu neexistuje (naposled The Night Comes For Us). Tohle překračuje všechno! Pulzující snímek od začátku do konce, kde se s nikým nešetří a každých pět minut chcípne minimálně šest lidí, ale jakým způsobem, to snad není ani možný! Tohle byl vždycky můj sen a moje oblíbená Korea ho právě naplnila. Žádný CGI sračky, všechno krásně prakticky přesvědčivé a špičkově nasnímané. Nejdřív to vypadá jako klasické klišé o přepadení lodi a osvobození nebezpečných vězňů, ale o tom snímek ve skutečnosti vůbec není. Nekompromisní lidské monstrum se právě probudilo a přišlo peklo pro všechny, kdo se mu postaví do cesty - je mu u prdele jestli je někdo fízl nebo vězeň, pro tohohle týpka je důležitej pořádnej bazének krve a humusu. A že si jich podá! Snímek dokonce nepostrádá i pár zajímavých twistů, jak v průběhu, tak hlavně na konci, kde i nabádá na případné pokračování - a já říkám: Dej to sem, Hong-seon Kime, ukázal ses jako frajer a příště to klidně ještě víc přežeň, použij celou svojí zvrácenou mysl a přenes jí znovu na plátno! Jasných pět! Několik dalších zhlédnutí už je automatická povinnost. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Já nevím co mají Jihokorejci za problém, že ho musí ventilovat točením takovýchhle bestialit. Ať už je to Byeong-gil Jeong (ročník 1980) se svýma akčníma krvákama The Villaines a Carter, Hoon-jeong Park (ročník 1975) s dvoudílnou The Witch, nebo Hong-seon Kim (ročník 1976), kterej se v Project Wolf Hunting rozhodl nechat herce a celej štáb brodit se hlubokýma tratolištěma krve, masa a vnitřností. Do toho všudypřítomnej nihilismus a amorální, cynický charaktery vyhnaný ad absurdum. Jedna bestie přebíjí druhou, podlaha, zdi, oblečení i obličeje jsou zalitý hektolitrama krve, komiksový ultranásilí bez hranic. Místní  věční pubescenti hýkají blahem, ale mně to prostě nestačí. Když v akčním filmu není nikdo, s kým bych sounáležel a dvě hodiny sleduju jen do extrému vyhnaný nelidský jatka, přehlídku oplzlých zrůdností, jenom mně to zvedá kufr, nic víc. Navíc film nemá uspokojivý finále a končí otevřeně, spíš jak první epizoda seriálu. Ani jeden z v úvodu zmíněnejch tvůrců nedokázal natočit poutavej film, jen generickou přehlídku fatalit. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvíce brutální film letošního roku vyhrává tahle korejská řezničina. Zpočátku to vypadá jako klasiký příběh, kdy se parta kriminálníku převáží z Filipín do Jižní Koreje na kontejnerové lodi z důvodu utajení. Jak se dá čeka, vězni se osvobodí a začnou brutálně vybíjet policejní i lodní posádku. Už tady protečou hektolitry krve. Jenže v polovině filmu nastoupí ma scénu sci-fi prvek v podobě <SPOILER> Geneticky nadprůměrného nadprůměrného člověka s mnohonásobnou silou a odolností jako výsledek japonských pokusů z WWII </SPOILER> a tempo masakru se ještě znásobí, protože trhá ruce, dělá díry do hrudníku, kuchá nožem a mačká hlavy na potkání. Celá ta sci-fi záplatka je tam trochu naroubovaná násilně a moc ji nemá smysl rozebírat. Taktež prostředí lodi by šlo využít lépe, než jen jako uzavřený prostor. Prostě nic víc, než jen neskutečný masakr s vysoký kill countem nečekejte. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akčný splatter, krvilačný ako nedávny The Sadness, iba obsahom na inú tému. Čo k tomu dodať. Proste za 5, pretože takéto filmy milujem. Jediným problémom je to, že sympatie k postavám neexistujú. Spočiatku sa likvidovali kladní hrdinovia so zápornými, ale odrazu sa objavil na scéne kórejský Frankenstein a odvtedy to mohlo byť každému ukradnuté, kto je dobrý a kto zlý. Čo je aj fajn, pretože všetci šikmookí aj tak vyzerajú rovnako, takže aspoň som sa v tom nemusel strácať. Kto bol hlavná postava som zistil až pred koncom filmu. O dej nejde, je to len šialená, krvavá masakráž. Taká akurát pre mňa. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie skončilo 14. apríla 2022. (Arsenal83)
  • Ve filmu bylo použito 2,5 tun umělé krve. (Claw)
  • Ve scéně, kde japonská císařská armáda prováděla pokusy na lidech, jsou zobrazeny moderní EKG přístroje. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama