Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

agent00074 

všechny recenze uživatele

Jendím slovem šílenost: lidé bez zábran, fetišisti všeho druhu, extrémní scény i scénář, bizadní nehody...to je jen slabý odvárek z tohoto crazy-filmu.. děj vpodstatě spočívá vtom, že člověk kterému se stane nehoda a bouchne se při ní do hlavy stane se tzv. "sexoholikem" - takový člověk pak má určitou "úchylku". Hl. hrdinka se po změně stane dravou šelmou toužící jen po ukojení jejího chtíče (ne není to pornofilm - tolik toho tam zas vidět není) ale dětem bych ho nedoporučoval..heh...úroveň sice nízká ale nejednou jsem se zasmál ať už vtipu či biradnosti situací - od klidného začátku až po "grandiózní" finále kde se dějí věci opravdu neskutečné (celá čtvrť už jsou sexoholici, mlátí se navzájem hlavou o hlavu, exkrement Davida Hasselhoffa zasahující jedno z lidí do hlavy a ejakulace jednoho z hrdinů hlavou) prostě šílenost ale za srandu dávám 3* ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Preč sú časy "hardcoru" Pink Flamingos, napriek tomu Watersov nezameniteľný zmysel pre úchylnosti všetkého druhu ostal zachovaný, hoci v soft prevedení:) Dirty Shame je v celku podarená mozaika perverzitiek, poväčšine vtipných a podarených, no bohužiaľ film obsahuje aj veľa výplne. Za Hasselholffa dávam pol boda navyše:))) 3,5*/5 ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá komedie o ženské středního věku, co z ní rána do hlavy udělá nymfomanku a postupem času se tak děje i se všemi dalšími obyvateli Harford Road a ke konci už celá zápletka připomíná spíš nadrženou parodii na filmy se zombie tematikou.... Tak něco tak ujetého jsem ještě neviděla, ale musím přiznat, že přestože jsem chvílema nevěřila svým očím, docela dobře jsem se u filmu bavila, chvílema přiblble usmívala a párkrát i nahlas zasmála. Držet si film laťku, jakou nastavil v první své poloviňe, celou stopáž, dostal by bez problému čtyři hvězdy, ale jelikož mi druhá polovina tohoto zábavného béčka přišla už nudnější a fóry se opakující, o jednu hvězdu ubírám... Let´s go sexy :-D ()

Radko 

všechny recenze uživatele

John Waters späť v plnej sile bláznivého trashu! Séria počínajúca filmom Hairspray (mimochodom posledný film výnimočného transvestitu Divina) vzdialila pápeža nevkusu od čistokrvného uhodeného undergroundu. Oblúkom sa však starší pán vracia k začiatkom, hoci nie už tak zámerne provokačne ako v Ružových plameniakoch. Tentoraz je to sexuálno anarchistická komédia o rôznych podobách perverzity zdanlivo normálnej stredostavovskej masy. Na jednej strane sexuálni anorektici, na druhej mrdumprdumpíčakurvámčurákenatrtkámi. Nič medzi, a to je azda aj svojrázne vysvetlenie, prečo je náš svet taký aký je. Na prvý pohľad napodobenina vezúca sa na vlne prcičkových kusov, v skutočnosti zvolenými postupmi dokonalý obraz pokrivenej spoločnosti zmätenej pochybnou silou mediálneho zbožštenia sexu. Popri prehliadke rôznych naozaj neštandartných úchyliek je pridanou hodnotou aj množstvo pikantných angloamerických výrazov. P.S. Niekedy aj hovno Davida Hasselhofa (ktorý si strihol vo filme samého seba) môže výrazne napomôcť nadpozemskému orgazmu. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Onehdy jsem tohle DVD omylem půjčil sousedovi.Už když si ho u mě bral (ten soused),tak hned narážky, jako že je (ten disk) ňákej vlhkej a umatlanej.Ještě ten den mi ho vrátil volízanej do sucha (ten disk) a vytlemenej byl do furt (ten soused) . To všecho já už před ním. - Salut Waters.---U Waterse ,tak jako vždy pečlivě udělaná muzika (už ta přeslazená kýčovitá Silvie,na začátku,mě dostala do dobrého rozmaru) a tak jako vždy pan režisér dokazuje ,že to až zas tak moc režisér néni,a je mu to jedno (všem šmudlíkům a šmudlinám,jejichž povadlá pohlaví a ,,křesťanská" výchova jim brání přitomhle se alespoň sem tam zasmát,doporučuju jakýkoli Watersův film z let sedmdesátých a hned máte vo čom přemýšlet,upachtěnci.-A co na to Salma Blair?,-co by, konečně film,ve kterém se nemusela stahovat,-ale až tohle jednou uvidí Hellboy,to zas bude keců.... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kniha "Suicide In The Entertainment Industry", kterou čte David Hasselhoff téměř na konci filmu, je skutečná kniha věnovaná režisérovi Johnu Watersovi jako dárek. (glitter)

Reklama

Reklama