foto

Jackie Hoffman

  • nar. 11.11.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shiva Baby
2019 The Social Ones
2015 Decay
2014 Are You Joking?
Birdman
2009 How to Seduce Difficult Women
2006 Queer Duck: The Movie
2005 Roboti
2004 Chlípnost nade vše
Procitnutí v Garden State
2003 Pravá blondýnka 2
2001 Líbat Jessicu Steinovou
1995 Freaky Friday (TV film)
1994 Je bezva bejt čuně
1992 Prachy

TV seriály

2020 Politik (TV seriál)
Voliči (S02E05)
Poslední šance (S02E04)
Odepsanej (S02E03)
další epizody (5)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
The Bug Diaries (TV seriál)
Dump of Dreams (S01E05)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (8)
Difficult People (TV seriál)
Code Change (S03E03)
2016 Difficult People (TV seriál)
Blade Stallion (S02E04)
Jak prosté (TV seriál)
Do nebes a do pekel (S04E15)
Americký táta (TV seriál)
Roots (S13E01)
2015 Difficult People (TV seriál)
The Courage of a Soldier (S01E04)
Girls (TV seriál)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
2014 My Day (TV seriál)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Sochi (E15)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Terrible People (S01E09)
Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
Dairy Queen (E15)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Month (S05E08)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Pardon Me (E09)
Nanagasm (E05)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Troubelín (S03E14)
2008 The Battery's Down (TV seriál)
2005 Starved (TV seriál)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Ben's Birthday Party (S04E02)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Dilbert (TV seriál)
Ethics (S02E17)
The Fact (S02E16)
Company Picnic (S02E15)
další epizody (12)
1999 Dilbert (TV seriál)
The Dupey (S02E05)
The Trial (S02E04)
Art (S02E03)
další epizody (18)
Strangers with Candy (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2017 Take My Nose... Please
2013 Šest písní Stephena Sondheima (TV film)
2007 Making Trouble
2005 All the Dirt on 'A Dirty Shame'

Režijní filmografie

Filmy

2004 Bear Essentials

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky