Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šéfkuchař se z Dánska vypraví do Toskánska prodat podnik po svém otci. Narazí tam ale na ženu, kvůli které přehodnotí svůj přístup k životu i k lásce. (Netflix)

Recenze (46)

bourec 

všechny recenze uživatele

Příběh je podonej jednomu známýmu filmu. Snad každej fanda filmu pozná, který to je. Příroda nádherná, a na mě celej film z obrazovky dejchala ta krajina, to slunečný počasí, a všechno okolo. Herečka v hlavní roli byla pěkná, a příběh a jeho konec jsem odhadnul po dvaceti minutách. Nic těžkýho. Celkově se mi to ale líbilo. Na Netflus dobrý. 60%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romantický film s mierne pevnejšími základmi – z tohto pohľadu po nejakom čase niečo kompaktnejšieho od Netflixu. Príbeh síce vypočítateľný od samého začiatku až do konca, ale za všetko nás kompenzuje italské prostredie (do určitej miere aj jedlá) a vizuálne skvele pripravené jedlá (problém porcií nie je potreba rozobrať ;) ). Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Skandivariace na Dobrý ročník. Zbytečně pomalé, depresívní, myšlenka fajn, krásné lokace i jídla, vařit se ale mohlo víc, otravného klavírku bylo naopak moc. Čardášová princezna mě pobavila, když ve svatebních šatech řešila prudce filosofické, niterné prudy, ale že se v predvečer svého dne vyválela s pupkáčem, nebyl problém žádný. Jinak nic, co bychom ještě neviděli. Dalo se z toho vyrazit víc, přičemž nikterak nevadí, že cosi podobného známe s Russelem Crow a Marion Cotillard. Takových pohodových filmečků není nikdy dost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ryzí cover verze Dobrého ročníku od mistra svého řemesla - Ridleye Scotta. Takže se vším všudy, co si pod tímto pojmem představíte. Myslel jsem, že filmu pro jeho pohodu nakonec vpálím i čtvrtou hvězdu, ale na to, jak příjemný má námět a v jak krásném se odehrává prostředí, je až nebývale skandinávsky depresivní. A hlavní hrdina - dánský kuchař - byl spíš dánská fajnovka prosycená penězi, než fajn chlapík, kterému to všechno budete přát do puntíku. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Severská romantika s mírným psychologickým přesahem o dánském šéfkuchaři, který zdědil nějaký zámeček v Itálii po otci, s kterým měl složité vztahy. Jídlo, Itálie, pomalé tempo výprávění, trocha lásky - taková nenáročná oddechovka, která nepůsobí úplně hloupě a navíc má hlavní hrdinku povědomou tvář Cristianu Dell'Anna (nar. 1985, Itálie) - , představitelka Patrizie z Gomora (seriál) (2014). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první dánský film, jenž byl vydán ve všech jazykových verzích Netflixu. (PaTeXx)

Reklama

Reklama