Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech dost mizerný (i na Butlera) a nudný thriller, který mi připomněl dnes už zapomenutý "Únos" s Kurtem Russelem, který byl po všech směrech lepší. Zde se nic neděje, všichni se tváří vážně jak v seriózním dramatu a nikdo se snad ani nesnaží, aby film bavil nebo dokonce napínal. Ve výsledku, skoro na úrovni nových Willisovek. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Manželka Has Fallen. Může ovlivnit Gerardovo násilnické běsnění, že tentokrát není vycvičený šéf ochranky, ale realiťák? Jistě, že ne.. Situaci se rozhodne řešit na vlastní, krví cizího potřísněnou pěst, padne několik přesných výstřelů a vidláckým kuchařům methu se odeberou nějaké michelinské hvězdy. Solidní akční thriller bez zbytečných překvapení, kterému lze vytknout jeden směšný digitální výbuch a Goodmanovu snahu natáhnout to na hodinu a půl včetně titulků, jak kdyby s tím chtěl jet na nějaký festival. Začíná to vypadat, že se Butler zařazuje do terapeutické skupiny pana Neesona, který natočí ještě tak dva tři akčňáky s kyslíkovou maskou po ruce a šmytec. Ten, kdo by nyní nepoklekl před Xerxem už taky kvůli bolestem kyčelních a kolenních kloubů, se zdá být odpovědným náhradníkem.. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chlápek, kterýmu zmizí na benzínce jeho pěkná stará, se pustí do jejího hledání na vlastní pěst. A jelikož je ten chlápek Butler, je jasný, že při jejím hledání půjde klíďo i přes mrtvoly, zvlášť když proti němu stojí nejenom nedůvěřiví poliši, ale i klasicky vylízaní a zdegenerovaní jižanští burani. Většinu času se jedná o parádní oldschoolovej thriller, vydatně oddechovej a přímočarej, kterej mi dal samozřejmě vzpomenout na devadesátkovou klasiku s Russellem a Quinlanovou. Ale bohužel (a teď pozor, SPOILER, tak ať náhodou někoho nepřipravím o plnohodnotnej diváckej zážitek) v posledních pěti minutách je celý slibně se rýsující unhappyend nemilosrdně zprzněný a zaříznutý happyendem tak učebnicově odporným, až se z toho nejednomu divákovi zkřiví ústa do cynického a znechuceného šklebu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to na mě působilo tak, že to někdo splácal na koleni během trošku delších potíží se zácpou a odpovídalo by tomu i chování snad všech postav, které mi připadaly jak po lobotomii. Na druhou stranu tím, že se to celé odehrává víceméně v reálném čase není  moc prostoru pro nějaká hluchá místa, Butlerovi podobné role sedí a co se Jaimie Alexander týče, tak tu bych nejspíš zachraňoval taky. Akce tak nějak odpovídá béčkovému pojetí a srandovní digitální výbuch spíš rozesměje, než znechutí. Ideální výplach. 55% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Skvrny od potu na Willově (Gerard Butler) košili se dramaticky mění, a to bez zjevného důvodu. (Johnny.ARN)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama