Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Vaše žena vás už nemiluje a tak vám zahejbá a chce si s vámi dát “pauzu”. Každý normální chlap ví, co to znamená. Kopačky. Odvážíte ji tedy k jejím rodičům a na bezince vám ta koza zmizí jako pára nad hrncem. Co uděláte? Zařvete: ,,BINGOOO!”, vyhodíte její krámy z auta a odjedete domů, nebo zavoláte policii a začnete po ní pátrat? Samozřejmě je první možnost správná. Náš Butlík si ale vybral tu druhou a jako bonus si začal hrát na Ramba, aby svou ženu zachránil a možná ziskal i její srdce zpět. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chlápek, kterýmu zmizí na benzínce jeho pěkná stará, se pustí do jejího hledání na vlastní pěst. A jelikož je ten chlápek Butler, je jasný, že při jejím hledání půjde klíďo i přes mrtvoly, zvlášť když proti němu stojí nejenom nedůvěřiví poliši, ale i klasicky vylízaní a zdegenerovaní jižanští burani. Většinu času se jedná o parádní oldschoolovej thriller, vydatně oddechovej a přímočarej, kterej mi dal samozřejmě vzpomenout na devadesátkovou klasiku s Russellem a Quinlanovou. Ale bohužel (a teď pozor, SPOILER, tak ať náhodou někoho nepřipravím o plnohodnotnej diváckej zážitek) v posledních pěti minutách je celý slibně se rýsující unhappyend nemilosrdně zprzněný a zaříznutý happyendem tak učebnicově odporným, až se z toho nejednomu divákovi zkřiví ústa do cynického a znechuceného šklebu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to na mě působilo tak, že to někdo splácal na koleni během trošku delších potíží se zácpou a odpovídalo by tomu i chování snad všech postav, které mi připadaly jak po lobotomii. Na druhou stranu tím, že se to celé odehrává víceméně v reálném čase není  moc prostoru pro nějaká hluchá místa, Butlerovi podobné role sedí a co se Jaimie Alexander týče, tak tu bych nejspíš zachraňoval taky. Akce tak nějak odpovídá béčkovému pojetí a srandovní digitální výbuch spíš rozesměje, než znechutí. Ideální výplach. 55% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Žérardovi na benzínke vo vidlákove počas tankovania zmizne žena,  ktorá si zrovna chce dať pauzu od ich manželstva. Hoci to chlapík oznámi polícii, vydá sa pátrať po pravde na vlastnú päsť. Nadštardantné herecké úsilie Gerarda Butlera vo veľmi lacnom béčkovom akčňáku., ktorý síce napätie má, avšak  záverečné pobehovanie po kapmuse s meth labom medzi igelitami od rias ma odradilo od tretej hviezdičky. 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Gerardu Butlerovi unesli jeho (filmovou) ženu. Sice nevěrnici, ale běda, jestli se jí něco stane! Režisér Brian Goodman ponoukl svého spolupracovníka Marca Frydmana, aby už zase něco kloudného sesmolil. Minule jsme ulovili do filmu Černý motýl Antonia Banderase tentokrát by to chtělo týpka, co má ještě větší akční šmrnc a vysoce kvalitní herecký půdorys. No vida, Gerard Butler se nám ozval, dokonce se bude podílet i na produkci. Pojďme to rychle natočit, než zjistí, že podobný námět už ve světě filmu dávno koluje. Kurt Russell kdysi svedl obdobný souboj s únosci v thrilleru Únos. Butler hraje se zápalem a vervou. Jaimie Alexander, kterou chce dostat ze spárů únosců, se tváří vytrvale nesympaticky, takže jí to unesení divák i přeje. Náš hrdina záchranář se chrabře pohybuje na čtyřech kolech i pěšky, důkladně pročesává benzínovou stanici a lesní houštiny, aby naplnil devadesát minut napětím i klišé. Do zad mu duje příkladně napínavá hudba Sama Ewinga. Pochopitelně bůhvíjak originální thriller to rozhodně není. Butler je ale skvělý tahoun, nechybí spád a thriller pro nudný večer je na světě. 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Skvrny od potu na Willově (Gerard Butler) košili se dramaticky mění, a to bez zjevného důvodu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama