Reklama

Reklama

Silver Hawk: Maska spravedlnosti

  • Česko Silver Hawk: Matka spravedlnosti (více)

Obsahy(1)

Akční královna Michelle Yeoh, představitelka úspěšné podnikatelky Lulu Wong, se v noci mění na latexovou superhrdinku Silver Hawk. Její úhlavní nepřítel, megaloman Wolfe, chce únosem geniálního profesora, získat nadvládu nad světem. Když se však utká s Lulu v souboji, je zaskočen jejím dokonalým zvládnutím všech bojových technik. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

anderson 

všechny recenze uživatele

Technická poznámka k českému názvu: Film vydala SPI INTERNATIONAL na VHS a DVD a podaril sa im naozaj "husársky" kúsok. Na obale je film prezentovaný ako: Silver Hawk: Maska spravedlnosti , no keď si pustíte české znenie komentár v titulkoch Vás neomylne "nasmeruje" na film Silver Hawk: Matka spravedlnosti. "Brňácky" dabing RULEZZ !!! :-) (16.5.2005) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tolik špatných hodnocení a proč vlastně? Jde o normální oddechovku akční, kterou natočil Jingle Ma (Tokyo Raiders, Seoul Raiders, Fly To Me Polaris, Mulan), takže myslím, že je jasné co od toho čekat. Zábavu, srandu, guilty pleasure, hlavně díky Michelle Yeoh to funguje v bojové části že. Michelle si zjevně chtěla po letech dokázat, že nereziví a pořád zvládne kaskadérské kousky, zároveň tímhle snímkem udělala reklamu motorkám BMW, no a taky pandám, komu se nelíbí pandy je u mě zločinec:) Ta úvodní scéna je fakt dokonalá, roztomilá a zábavná. Dále přibývají klišé jaká se dají čekat, ale přece jen choreografie soubojů je více, než dobrá, slušné dialogy i situační humor jsou v pohodě, takže nevím proč tomu nedat tři hvězdy. Je to taková variace na superhrdinské příběhy, Michelle je tu hrdina alá Batman částečně. Potká po letech svého kámoše z dětství jménem Man (hraje Richie Ren - Breaking News, Election), který se jí marně bude snažit dostat. ()

Reklama

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Jako zápletka debilní, české dialogy psal někdo krátce po lobotomii, akce nijak výrazně dobrá, je to špatně napsaný, zrežírovaný a sestříhaný, víc logických kiksů si snad dovolí do filmu dát jen Monty Pythoni, proto vůbec nechápu že mě to docela bavilo a musel jsem to vidět do konce. Na jedno pokoukání 3/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Film je pro mně překvapením, neboť se tu podařilo velmi slušně skloubit moderní akci s humorem a lehkostí. Ve filmu o mistryni bojového umění, která se postavila na stranu dobra a pomáhá policii potírat zločin, neteče krev, jsme svědky dobře vizuálně natočených soubojů, hodně zpomalených záběrů a vtipných hlášek. Jde o klidnou, příjemnou podívanou, něco ve stylu Jackieho Chana v ženském těle. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné čo na tomto primitívnom a naivnom filme stojí za zmienku sú použité technológie a niektoré vychytané akčné scény. Japončíci sa proste márne snažia napodobniť niečo americké, či už scénami, dokonale ohraným scenárom a záverom, ale ani dialógami im nesiahajú ani po päty. Možno sa niekedy dočkáme. 40%. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama