Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra. Akta X. Věc. Zima. Foster (, která z nějakého důležitého scénáristického důvodu neposlouchá Beatles). CGI sobi. Jinak těsně pod dokonalým dojmem - nevytlačili mi z hlavy, že to působí až příliš televizně, v tom je tma vždycky dobrý přítel k úsporám. Zápletka dobrá, mrazivo, těšení na další díly. Vytanulo na mysli: Wind River, Purpurové řeky, The X-Files, Insomnia, což je vlastně dobrá společnost. ()

272827 

všechny recenze uživatele

Jak udelat novou serii True Detective? Udelejte z jedne z hlavnich postav nesympatickou mrdku, prospikujte jemnymi socialnimi komentari (nasili na zenach spatne! Hnedi utlacovani) a polovinu casu venujte rodinnymi vztahy jednotlivych postav misto pripadu. Ne pockat, takle takle udelate odpad a podle toho to tak taky vypada ()

Reklama

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Spojení „mrazivá krimi“ jsme až do příchodu nové řady Temného případu zjevně všichni používali špatně. Fenomenální nástup, snové obsazení, prvotřídní soundtrack, lehce hororová/mystery atmosféra, dechberoucí vizuály spojené s do noci ponořenou Aljaškou a hromada otázek, tady je zkrátka zase všechno správně, a aniž bych spoileroval další epizody, je to postupně čím dál tím lepší. Dávám všechny - i ty umrzlé - palce nahoru. 10/10 ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Zatím pro mě nepřiznaný spin-off seriálu Walking Dead (v hlavní roli zombice). Jinak bych rád pochválil HBO zato, že financuje projekty diletantů bez ohledu nato, zda jsou talentovaní či nikoliv (ano, Bé je správně), protože jednou jim to určitě vyjde. Naštěstí díky svému původu a vlastnictví vagíny má tvůrkyně cenu Tony jistou. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som si istý, prečo predchádzajúci recenzenti na tomto mieste dávajú tak zlé hodnotenie. Pretože jedna z policajtiek je svalnatá a stavaná? Pretože to má indiánske duchovné zápletky? To sme vedeli, že sa do toho ide, ak ste si pozreli niektorý z trailerov. Osobne si myslím, že táto epizóda bola zaujímavá a Jodie Fosterová je fantastická herečka, do tejto úlohy sa perfektne hodí. Áno, CGI sobi boli meh a možno niektoré časti scenára nie sú dokonalé, ale je to prvá epizóda, ľudia! Rozuzlenie záhady je veľmi zaujímavé a prostredie aljašskej divočiny vytvára skvelú, desivú atmosféru. Ak máte radi True Detective, dajte mu šancu! Teším sa na ďalšiu epizódu. Je príjemné mať opäť nedeľný seriál HBO, na ktorý sa môžem tešiť! ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama