Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klesajúca tendencia úrovne seriálu sa potvrdzuje, prepchané hláškami na adresu belochov, slabý muž spadne na hubu po údere ženy, dve sebavedomé feny vedú vyšetrovanie a úroveň dvojice z prvej sezóny určite nedosiahnu, mamba alfasamica v posteli dominuje jak hroch v poslednej mláke počas obdobia sucha a do toho náznak myystery príbehu, lenže určite to nebude nakoniec Vec a tak sa obávam dočkám v True detective najväčšieho sklamania. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmno. Školácky naivní tlačení na pilu mystična, CGI je humpolácká až bolí oči (začít úvodní díl vizuální zoufalostí na úrovni dvacet let starého animáku od Disneyho, to chce obří dávku drzosti), nemluvě o sněhu, který by u seriálu z polárního kruhu neměl vypadat tu jako drcený polystyren, tu jak pěna z hasičáku. Samotný příběh je tak nezajímavý, že ani nemá cenu. Kam ta filmařina spěje, milé děti. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle na mě tedy nefunguje. Nejenže nemám rád tyhle “hululů” náznaky mixnuté do krimi, ale tady zase někomu ujely tabulky, kdy v celém Aljašském vidlákově je jen jedna drsná vagína vedle druhé a co chlap (když už konečně se nějaký najde) to zoufalec. (teď koukám ona si to upatlala i rejžovsla taky vagína). Tak to dává smysl. Dál. Dcerunka vrchní babči (sakra 60… to to letí) drsnější než šmirgl-papír je samozřejmě lesba. Vrcholem nevkusu je pak “piercing etnikum” a to nejen vzhledem, ale i chováním. Obávám se že se bude opakovat fiasko druhé řady. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice slibný začátek, který je mrazivý nejen, pokud jde o teplotu, ale hlavně v případě atmosféry. A ano, má to určitý sociální podtext, ale dává s ohledem na příběh smysl a rozhodně nejde o snahu poučovat diváka, navíc, když je mu věnováno jen pár minut. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždy najde... Jedinou výtku, kterou mám, jsou digitální zvířata, která působí poněkud nedoladěně. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra. Akta X. Věc. Zima. Foster (, která z nějakého důležitého scénáristického důvodu neposlouchá Beatles). CGI sobi. Jinak těsně pod dokonalým dojmem - nevytlačili mi z hlavy, že to působí až příliš televizně, v tom je tma vždycky dobrý přítel k úsporám. Zápletka dobrá, mrazivo, těšení na další díly. Vytanulo na mysli: Wind River, Purpurové řeky, The X-Files, Insomnia, což je vlastně dobrá společnost. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama