foto

José Zúñiga

  • nar. 1965
    Tegucigalpa, Honduras
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Temná věž
The Most Hated Woman in America
2016 Duel v Mount Hermonu
Un lugar en el Caribe
2015 Victor
2014 Mary Loss of Soul
2013 Tísňová linka
2012 Eye of the Hurricane
The Forger
Widow Detective (TV film)
2011 Garde na výletě
2008 Stmívání
2007 Next
Tortilla Heaven
2006 Alibi
Mission: Impossible III
Undoing
2005 Constantine
2003 Štvanec
2001 Zimní pohádka (TV film)
2000 Akce Pelikán
Happy Accidents
Opportunists, The
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Stydlivý polda
1998 Příští stanice Ráj
1997 Con Air
Hurricane
Small Taste of Heaven, A
1996 For Which He Stands
Striptýz
Výkupné
1995 Flirt
Smoke
Stonewall
Vlak plný peněz
Vztek
1994 Cesta kovbojů
Crooklyn
Fresh Kill
Nadja
Pravidla hry
1993 Přežít

TV seriály

2017 Sněží! (TV seriál)
Seven-Four (E05)
Make Them Birds Fly (E02)
Madam Secretary (TV seriál)
Shutdown (S04E04)
The Essentials (S04E03)
News Cycle (S04E01)
2016 Better Things (TV seriál)
Woman Is the Something of the Something (S01E04)
Period (S01E02)
Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
The Good Samaritan (S04E06)
Lockup (S04E05)
další epizody (4)
2015 Code Black (TV seriál)
Sometimes It's a Zebra (S01E04)
Hráč (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Parenthood (S02E09)
Vražedná práva (TV seriál)
Best Christmas Ever (S01E11)
2014 Poslední loď (TV seriál)
El Toro (S01E05)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Shorthanded (S01E04)
2012 Skandál (TV seriál)
Enemy of the State (S01E04)
666 Park Avenue (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Blue Code (S01E15)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Chyba v plánu (S08E19)
Na každém kroku (S08E18)
Odpočívej v pokoji (S08E17)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Drogový král (E07)
Kravaťáci (TV seriál)
Výpomoc (S01E05)
Muž s posláním (TV seriál)
Off the Map (TV seriál)
Es Un Milagro (E07)
It's Good (E06)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Cuba Libre (S02E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzkříšení (S07E01)
Munice za všechny peníze (S06E21)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vybít si vztek (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tělesný trest (S05E10)
2006 Dexter (TV seriál)
Vráceno odesílateli (S01E06)
Americký sen (S01E05)
Spravedlnost (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk na stromě (S01E03)
Muž v autě (S01E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Back in the Hole (S04E10)
Cut Throat (S04E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
Nutkání (S05E17)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
2004 Century City (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Každá s každým (S05E05)
Viva Las Vegas (S05E01)
Soukromé vášně (S04E16)
2003 Dragnet (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace