Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Recenze uživatele Sabrewulf k tomuto seriálu (3)

Griselda (2024) odpad!

Nevím, co mi v tomto amorálním hovně na samotné Griseldě vadilo víc. Jestli její vizáž přestárlé italské kurvy, nebo její ustavičné vypalování držky cigárama, či to její neuvěřitelně otravné hluboké dýchání, kdy u všech možných situací působila, jak těsně před nervovým zhroucením. Do toho klasické kecy typu:"Tvrdě jsem pracovala", za což by jí každý poctivý člověk, který v životě skutečně tvrdě pracoval, rozkopal držku. Ani kdybych patřil ke klasickým masturbátorům nad těmito amorálními seriálovými hovnami o drogových bossech, tak bych nějak nepochopil smysl tohoto počinu, protože nepřišel s nijak zajímavým podáním, aby člověk pochopil, proč byla tak na špici a proč byla tak obáváná, všechno jen tak proteče mezi prsty bez hlubšího rozboru. Naprosto nemastné, neslané, tuctové a zbytečné. P.S: Ty její "motivační" proslovy ke svým lidem byly hrozně cringe. ()

Dáma přichází (2024) (E01) odpad!

Amorální žumpa. Vždyť už jen to, že opravdová Griselda byla tlustá, škaredá babka a oni ji pro seriál takhle sexualizovali (byť to v mých očích nepomohlo, protože mi ta její držka s vizáží přestárlé italské kurvy byla od začátku nesympatická), je neuvěřitelně na přesdržku, protože tím tvůrci dávají najevo, jak moc chtějí, aby tento kriminální ksindl byl pro diváka atraktivní. Takže je nám představená bývalá kurva, co se už od začátku točila kolem drog, nějak se jí nechce makat ručičkama (i kancelářská práce té piči nevoní) a hulí jak posraná fabrika? TOMUHLE mám věnovat pozornost, nebo si nedejbože nějak oblíbit? Režisér prý řekl, že jí diváci budou fandit... no tak možná pořádnou kopačku do držky oběma. ()

Ztracený ráj (2024) (E05) odpad!

Já prostě vždycky úplně MILUJU, jak policajti na různých hlášeních a sezeních strašně rozebírají nějakou mafiánskou mrdku, jak přesně vědí, že daná mafiánská mrdka dělá to a tamto, a řídí to i ono a mají plnou hubu keců jakože nemají dostatek složek a policejních složek a kecy prdy beďary ohledně složité cesty k zatčení a jiné pičoviny, když  úplně to nejjednodušší je prostě přijít a tu krávu střelit do te její držky s vizáží přestárlé italské kurvy. V reálu i ve filmech se vždycky dějí samá svinstva i ze stran různých FBI a jiných vládních institucí, ale takovou jednoduchou věc prostě nezařídí nikdo? Nepobírám. ()

Reklama

Reklama