Reklama

Reklama

VOD (1)

Stydlivý mladík se zoufale snaží zaujmout holku, do které se zakoukal, a předstírá proto, že je upír. Nemá přitom ale ani páru, že v pozadí číhá skutečný upír. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (26)

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Zabijeme ji dokud je slabá!" Něco pro dospívající fanoušky Upířích deníků. Za mě teda otřesný film. Nezajímavé postavy a hlavně nulová vynalézavost. Je to těžký reciklát teenage filmů o upírech. Všechny tři žánry nejsou dost výrazné aby zaujali mou pozornost. Bohužel pro mě další popelnice z Netflixu! 0/10 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na mojich hodnoteniach je jasné, že poriadne paródie a vtipné blbosti rozhodne oceňujem. Toto sa však bohužiaľ len na niečo také hralo a vo výsledku máme nepodarenú komédiu. Jediné plusy sú, že sa nato celkom dobre pozerá, je to krátke a má to krásnu hrdinku. Inak sa skoro nezasmejete, efekty sú o ničom a finále kde to mohlo byť nehorázne vtipné je v podstate nuda. No aby som nekrivdil, posvätiť bazén močom ma celkom pobavilo. Kto sa chce nasmiať nech radšej siahne inam. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Vampire fun“-based teenage romantická jednohubka s D-čkovým scenárom a vedením príbehu. Film vo filme, čo premietajú v kine, je ešte horší. Tam tá inšpirácia / paródia Twilightem je katastrofálna. V danej forme a kvalite zbytočný film. Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková blbost, že mě to i bavilo navíc je to po delší době španělský film co není sračka a má nápad. Holka je zatížená na upíry a píše si s staletím starým upírem domluví si s ním schůzku na , které přijde i kluk co o ní jede. Ten se začne vydávat za upíra , aby ji sbalil což má za následky to, že po něm jde lovec upírů a i  upír a navíc i ten staletí starý upír. Na konci se všichni spojí a pokusí se ho zabít. Místy je to vtipné (ten film v kině je dobrá parodie na všechny 3 stmívání  navíc je vtipnější než všechny 3 stmívání  dohromady)  a jsou zde i různé narážky na stmívání což pobaví. Bohužel od zhruba 30 minuty do 60 se zde nic neděje a stojí to na místě závěr je podařený, ale krátký. Z těch filmů od Netflixu jeden z lepších 60 procent ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po príchode do novej školy sa Javimu zapáči jedno z miestnych dievčat. Najväčšou zálubou tohto dievčaťa je všetko spojené s upírmi a tak sa ju rozhodne zaujať tým, že sa za jedného začne vydávať. V meste je ale taktiež jeden ozajstný upír, ktorý s touto situáciou nie je spokojný. - U hororových komédií zo Španielska je mi vždy lúto vyhodených peňazí, ktoré mohli byť v rámci žánru použité radšej na niečo seriózne. HollyBlood je taká obyčajná teenage story s upírmi a troškou krvi, ktorá ma podobne ako jarný Let the Wrong One In kvôli nesympatickým postavám naprosto minula. V tomto subžánri už je ťažké vymyslieť niečo nové a tak sa tento počin zaradí medzi tie prípady, ktoré vôbec nestoja za pozornosť. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno