Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (161)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Narkoleptik.. Fichtner zase jako princ zlořádu ala Drive Angry, Benny se tváří, jak kdyby mu JLo zakázala jít na zápas Red Sox a někde od chvíle, kdy se s vláčky na nebi začalo nolanovat, to přišlo o originalitu, funkčnost a veškerý můj zájem. Když Rodriguez utnul recyklaci vtipu o sázce a pochcaném barmanovi, napadlo mě, že je čas na nějakou jeho autobiografii rekapitulující kariéru. Název by byl From Dawn Till Dusk.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když tvůrci poněkud přestřelili možnosti posthypnotické sugesce, i když totálně překopali způsob jejího fungování, i když z "hypnotiků" (česky hypnotizérů) udělali spíš telepaty a la Profesor X z X-Men, i když jsem se ve všech těch twistech ke konci už pomalu ztrácel, i když je tedy celý tenhle film z jistého úhlu pohledu kolosální chujovina, nemůžu si pomoct, ale bavil mě, tenhle žánr mám rád. A ve dvanácti bych z něho byl paf. Navíc Ben mi nevadí a Alice byla hezká skoro jako její teta. Sakra četl jsem jako kluk nějakou sci-fi nebo horrorovou povídku, kde se s hypnotickou sugescí pracovalo a pamatuju si, že spouštěcí heslo pro zhypnotizovanou "oběť" v ní znělo "afghánský banánový stánek", ale už si zaboha nevzpomenu, jak se to a kdo to... A google mlčí :( ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když vypadl do světa první trailer, viděl jsem potenciál pro další mindfuckovou lahůdku, kdy to lámání divákovy mysli opravdu záměrně vyhledávám. Bohužel Robert Rodriguez je z těch režisérů, co dokáží spatlat snesitelný film pouze ve spolupráci s jinými - viz kousky, na kterých dělal s Quentinem Tarantinem. Tady velmi rychle zahrabal pod koberec vizi koukatelného mysteriózního thrilleru, v němž nedává smysl vůbec nic, ani na začátku, ani na konci. A chudák Ben Affleck má furt ambice věnovat se řádné filmařině. Kdybych neměl v letadle omezený výběr filmů, vůbec po tomhle nesahám. [viděno v ORYX ONE 16.8.2023] ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Béčkový noir, který se překlopí do totálního mindfucku. Ano je to blbost, ale strašně zábavná blbost, kde se pořád něco děje. Udělaná od srdce a s výborně padnoucím Affleckem v hlavní roli. V poloze stoického drsňáka zničeného životem a nasraného na všechny se vyloženě našel. Mile mě to překvapilo, tak mírně nadhodnotím. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Šel jsem hned na první projekci v plzeňské Plaze a seděl jsem v kině sám. Měl jsem aspoň klid film vstřebávat, soustředit se na něj a přemýšlet. Mlelo se to ve mě celou dobu a nakonec jsem byl vlastně spokojený. Není to pecka, na jaké jsem byl od Rodrigueze zvyklý, ale úplně k zahození to také není. Ale mám pocit, že za za měsíc už si na tenhle film nevzpomenu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • V závěrečných titulcích se nachází mezititulková scéna. (fisus)

Reklama

Reklama