foto

Kelly Frye

  • nar. 6.12.1984 (35 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 My, What A Lovely Vase
2016 Night Digging
2010 Dokonalá mrtvola
2009 Chloe and Keith's Wedding
2008 Protivný svůdný holky

TV seriály

2021 Secrets of Sulphur Springs (TV seriál)
2020 All the Way to the Top (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
And in the End (S15E10)
Saturday (S15E04)
Spectator Slowing (S15E03)
další epizody (4)
2019 All Rise (TV seriál)
Maricela and the Desert (S01E08)
Long Day's Journey into ICE (S01E02)
Policajtky z L.A. (TV seriál)
Book of Secrets (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Truth or Dare (S14E15)
2018 The Family Business (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
All by Myselfie (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rule 34 (S14E03)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vražedná aplikace (S13E03)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
2015 Flash (TV seriál) - a.z.
Rozdělení (S01E14) - a.z.
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Virál (S13E06)
2014 Flash (TV seriál)
Živá bomba (S01E05)
Mizera (TV seriál)
50 Shades of Gay (E10)
Hey, Good Looking (E09)
Staple Holes (E08)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a tanec zkázy na klíně (S02E65)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Zmizení (S03E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nepsané pravidlo (S05E05)
2011 Dr. House (TV seriál)
Rodinná praxe (S07E11)
2009 Celebrities Anonymous (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Roommates (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 All the Way to the Top (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky