Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (161)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Aj ja som minule hovorila šéfke, že chcem viac peňazí, deťom na dvore, že nemajú tak vrieskať, a susedovi nad hlavou, že nemá tak trieskať, ale všetko sa minulo účinku. Asi preto, že nie som hypnotik. A tiež by som sa občas zresetovala až tak, že zabudnem, ako sa volám. Ale nepoznám nijakého hypnotika, lebo nijakí nie sú. Nedomyslená nevkusná zlátanina plná blbostí. A koniec hodný Zlatej maliny. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Po Affleckovom vybornom The Accountant (2016) som dufal v podobne kvalitny kusok. Zial, marne. Tema hypnozy nie je vo filmografii neznama. Po prekombinovanom Trance (2013) s Rozarkou Dawnson, ci Get Out (2017) sa da nieco ocakavat. Ak ste nic z toho nevideli, mohli ste sa tuna vselicomu "cudovat" a pritom sa mozno i bavit. Zial, mne scenar prisiel opat slabo spracovany az naivny. Nuda. Rodina je zaklad statu. :D. Pozitivny herecky prinos mal jednoznacne zaporak s uhrancivym pohladom Williama Fichtnera. Nuz a potitulkova scena uz len ukazala, ze cokolvek sme videli moze, ale nemusi byt bullshit. Meh. Neodporucam. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy, kde treba zapojiť aj šedu kôru mozgovú mám veľmi rád, aj keď v porovnaní s dokonalým Inception zaostáva scenáristicky aj vizuálne a hlavne Rodridguez nie je Nolan, aj keď sa ho snaží vykrádať. No ja som si to solídne užil aj tak a vôbec som to podľa tunajšieho hodnotenia nečakal. Preto sa prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. 70% ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Tak stejně jako před sedmi lety kdy jsem byl na snímku Zúčtování na premiéře aniž bych věděl do čeho jdu tak zde s krátícími se dny do Flashe jsem zkusil i nový snímek Roberta Rodrigueze v hlavní roli s Benem Affleckem Hypnotik. Do začátku musím říct že jsem byl sakra že příjemně překvapen! Film se od začátku ubírá jistým směrem ale od půlky filmu dál zjistíte že nic jistého ve skutečnosti není a právě tento šokový moment z tohoto díla dělá tak moc zajímavý film. Celou dobu sledujete zoufalého a zlomeného detektiva Rourkea kterému unesli před nějakým časem dceru, a ikdyž se snaží s tím vyrovnat tak náhodu či ne se dostane k případu který je ve spojistosti se zmizením jeho dcery a při hlubším pátrání zjistí že vůbec ale absolutně vůbec nic není tak jak bylo ve snímku zpočátku zahájeno. Film je vyvážený a dynamický, místy až příjemně mysteriózní ve spojení s dobrou akcí a ponurý thrillerem. Rodriguez tudíž natočil velmi dospělý snímek v kterém je znát jeho rukopis a konečně se nejedná jen o laciných dětský film pro Netflix. Do toho až skvělá hudba jeho vlastního syna Rebela přidává tu správnou noirovou atmosféru. Takže film silně doporučuji lidem co mají rádi kvalitní mysteriózní thriller s vyváženou akcí, skvělým hereckým obsazením a hereckými výkony a co hlavně rádi řeší hlavolamy ve spojení s ponurou atmosférou. Film jinak baví od začátku až do konce, hluchá místa nebyli takže za mě spokojenost! Samozřejmě nějaké nedostatky to má, a mnoho věcí ve snímku bylo převzato z jiných filmů ale film mě prostě bavil. Bacha na toho kdo si od vás bude chtít půjčit zapalovač, mohl by to totiž být … HYPNOTIK … Mé hodnocení: 7/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přestřelený béčkový mindfuck, u kterého je nutné vypnout veškeré myšlení a požadavky na alespoň základní logiku. Ten komu se to povede má slušnou šanci, že ho tahle paranolanovská šílenost bude bavit a s pološíleným výrazem jen bude čekat co dalšího se tu ještě objeví aby to úplně znesmyslnělo to co se stalo deset minut zpátky. Kdo v novém filmu Roberta Rodrigueze naopak bude hledat nějaký smysl, tak ať se mu raději vyhne obloukem. Já si o Hypnotic dopředu nic nezjišťoval a nakonec musím uznat, že mě tahle koko*ina s vážnou tváří většinu času docela bavila...60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)
  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno