Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (161)

Othello 

všechny recenze uživatele

[spoilery] Věrná vzpomínka na willisovská straight-to-DVD béčka posledních dvaceti let, která v kině musela působit kouzelně bizarně. Osobně mám pro takové filmy sice slabost, ale Hypnotic bohužel narazil na to, že v závěru se úplně zapomnělo bourat auťákama a srážet lidi baseballkou z motorky a místo toho se pokouší chytračit na diváka s tím, že všechno vlastně byla "simulation inside a simulation inside an another big simulation". Rodriguez tvrdí, že scénář k tomuhle napsal už v roce 2002 a já mu z toho věřím každé slovo, nicméně ukazuje se, že z tvůrčího hlediska může být celkem problém, když jste jako filmařský tým obklopeni jen svojí rozvětvenou rodinou, což patrně brání tomu, abyste se dozvěděli, že existují i jiné filmy než ty vaše. Pravda ale, že za to hmatatelné nepohodlí Bena Afflecka, který se z toho filmu snaží vyloženě utéct, to docela stojí. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Opět zase zajímavý námět, který byl zabit doslova za pět minut dvanáct. Všechny kdo se na tvorbě filmu podíleli, to přestalo bavit a tak zpackaný závěr jsem už dlouho neviděl. Aby toho nebylo málo, do pod titulkové scény vloží námět, kdyby náhodou film vydělal. Jediné co dost vybočuje do plusu je herecký výkon Afflecka. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $4,500,169║ Tržby Celosvetovo $6,250,870▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejdamenki, Robert Rodriguez ide v šlapajách dnešných spektáklov! Však čo je horší aby nemal na nejaký Inception či Doctor Strange. Sakra, kto mu nalial taký rozpočet na film, ktorý by skôr sedel viac do police video požičovný, hop už neexistujúcich. No ono sa to dá pozrieť ale je to len flák v rangu skôr béčkových filmov, ktorý tak maximálne zamotá hlavu. Ku koncu už fakt človek nevie ktorá bije. /50%/ ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck se probral z alkoholového opojení a nabitý novou energií od své krákající manželky podal vcelku slušný herecký výkon. Co na tom, že povětšinu snímku měl v obličeji jeden jediný výraz, hodný čerstvého abstinenta, který se už sice udrží daleko od láhve, ale hrozně ho to sere. Film má zajímavý námět a moment překvapení byl, to přiznávám více než slušný. Problémem poněkud děravého scénáře je dostatečný motiv pro to, co všichni dělali, nějaké hlubší vysvětlení, jak to dělali a hlavně ten za vlasy přitažený závěr. Film působý delší, než je, což je známka hluchých míst, které příběh nikam neposouvaly. Jako celek za mne průměr průměru. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Což o to. Premisa příběhu je celkem zajímavá. Jenže Robert s celkem slušným obsazením natočil klopýtající filmek, ve kterém je celá řada podivně vyznívajících scének. A ty jsou opatřeny hodně podivnou hudbou. Ani bych nečekal, že ten film bude takhle nudnej. Škoda. Mohla to bejt jízda ve stylu Nesmrtelný. 40%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)

Reklama

Reklama