Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Falcor 

všechny recenze uživatele

"Žiju si svůj skoro průměrnej rodinnej život se všemi normálnostmi, který k tomu patřej, mám Tě rád, i naše dvě děti, víš, ale...ale...zamiloval jsem se. A ona do mě. Taky jí její rodinnej život už nějak nenaplňuje. Ach jo, proč jsme se potkali, proč si všechno tak komplikujem... " Dokonalí De Niro a Meryl Streep, tak reální. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Bob a Meryl. Meryl a Bob. To je pěkná kombinace, na kterou se moc dobře kouká a přepadla mě až trochu nostalgie, že tahle výborná herecká generace spěje pomalu do důchodu. Příběh zajímavý, snad jen mi chybělo větší vtažení těch manželských partnerů do děje - vyznělo to trochu ploše a jednoduše ( ikdyž vnitřní boj hlavních postav tam byl zřetelný ). ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Perfektní film. Ze života, tak jak se to stává nebo i může stát. Člověk se citu neubrání ať je mu 20 nebo 40. A hvězdy jako ROBERT DE NIRO a MERYL STREEP hrají tak přesvědčivě, že jim prostě nejen věříte ale i fandíte. A to by se nemělo, že ? Vždyť oba jsou z jiného hnízda a mají své rodiny, Jenže..... atd.,atd. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Může být něco hezčího? Já nic jiného neznám...ale má to malou vadu na kráse, povím vám, protože on je tak trochu ženatý a ona je tak trochu vdaná. Leč předvánoční romantický paprsek byl vyslán do toho šrumce. Od té doby záležitost srdce skrz newyorské ulice a mrakodrapy line se. Zde je naše poezie přitažlivosti a porozumění, která zasahuje, aby i ty nejobyčejnější nátury zjihnuly a v nejslavnostnější den splynuly. Setkáme se na místě činu po roce, vyznáme si lásku jeden druhému v adventním čase? ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nakrúcať romantické filmy je háklivá záležitosť. Stačí málo a je to úplne inde, než všetci chceli. Našťastie to nie je prípad tohto príjemného filmu, ktorý mi vzdialene (snáď tou neočakávanosťou) pripomenul Madisonské mosty. Úplne obyčajný príbeh o tom, ako sú ľudia bez rozdielu veku bezmocní, keď sa stane láska. Ako im nepomáha rozum, skúsenosti, ani zodpovednosť. Ako krásne to kamuflujú, keď rozprávajú niečo úplne iné, ako pociťujú. A vďaka dvojici skvelých hercov je to všetko uveriteľné a úžasné. Škoda, že v Bratislave ešte nemáme metro. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)

Reklama

Reklama