foto

Michael Kahn

  • nar. 8.12.1935 (82 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Indiana Jones 5
2018 Ready Player One: Hra začíná
2016 Obr Dobr
2015 Most špiónů
2012 Lincoln
2011 Tintinova dobrodružství
Válečný kůň
2010 Princ z Persie: Písky času
2008 Indiana Jones a Království křišťálové lebky
Kronika rodu Spiderwicků
2006 10 položek a méně
2005 Mnichov
Válka světů
2004 Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Terminál
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Petr Pan
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Minority Report
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Falešná hra
1999 Zámek hrůzy
1998 Zachraňte vojína Ryana
1997 Amistad
Ztracený svět: Jurský park
1996 Twister
1995 Casper
1993 Jurský park
Přežít
Schindlerův seznam
1991 Hook
Nebezpečná hra na vojáky
1990 Arachnofobie
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Navždy
1988 Arthur 2: S ledem
1987 Osudová přitažlivost
Říše slunce
1986 Wisdom
1985 Purpurová barva
Rošťáci
1984 Indiana Jones a Chrám zkázy
Zamilován
1983 Stůl pro pět
Zóna soumraku
1982 Poltergeist
1981 Dobyvatelé ztracené archy
1980 Ojetá auta
1979 1941
1978 Ledové království
Oči Laury Marsové
1977 Blízká setkání třetího druhu
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
Návrat muže zvaného Kůň
Zebra Force
1975 The Devil's Rain
The Ultimate Warrior
1974 Black Belt Jones
Buster and Billie
Goodnight Jackie
Savage Is Loose, The
Tirák Turner
Zlaté jehly
1973 Černý strašák u dveří
1972 Msta
Trouble Man
Wild in the Sky
1971 Touch Me
1970 Night Slaves (TV film)
1969 Activist, The

TV seriály

2013 The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace