foto

Dave Grusin

  • nar. 26.6.1934 (84 let)
    Littleton, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 A Thousand Kisses Deep
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Hranice smrti
2006 Hazard
2001 Večeře u přátel (TV film)
1999 Náhodné setkání
1998 Přístav naděje
1997 Město naděje (TV film)
Selena
Za soumraku (TV film)
1996 Boss
1995 Lék
1993 Firma
1991 For the Boys
1990 Havana
Ohňostroj marnosti
1989 Báječní Bakerovi hoši
Bílé období sucha
1988 Klářino srdce
Tequila Sunrise
Válka o fazolové pole
1987 Ishtar
On the Edge (TV film)
1986 Lucas
1985 Rošťáci
1984 Malá bubenice
O závod s měsícem
Papež z Greenwich Village
Scandalous
Zamilován
1982 Autor! Autor!
Tootsie
1981 Bez zlého úmyslu
Na Zlatém jezeře
Rudí
1980 Moje tělesná stráž
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Elektrický jezdec
Šampion
1978 Nebe může počkat
1977 Bobby Deerfield
Děvče pro zábavu
Fire Sale
Pan Bilión
1976 Na černé listině
Vražda na večeři
1975 Eric (TV film)
Tři dny Kondora
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 Death Squad, The (TV film)
Japonská mafie
Půlnoční muž
The Nickel Ride
1973 Přátelé Eddieho Coylea
1972 Family Rico, The (TV film)
Poldové
Velká Northfieldská loupež
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Deadly Dream (TV film)
Forgotten Man, The (TV film)
The Pursuit of Happiness
Vyrovnávání účtů
1970 Adam at 6 A.M.
Intruders, The (TV film)
Rozlícené posluchárny
1969 Generation
The Mad Room
Vítězství
Willie Boy
1968 Candy
Columbo: Vražda na předpis (TV film)
Man Called Gannon, A
Srdce je osamělý lovec
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Absolvent
Divorce American Style
Scorpio Letters, The (TV film)
Waterhole #3
1959 Slečna Škvrně

TV seriály

1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)

Dokumentární

2003 Woman of Substance: Katharine Hepburn Remembered, A

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Klang der Bilder, Der (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace