Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

ladylucifer odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik THC, alkoholu a tvrdých drog měli tvůrci v krvi, když TOHLE vypotili. Čtyři bezpohlavní mutanti (nepočítaje ostatní hybridy, mezi nimiž je jasným numero uno pastýřka a ovce) bydlící v hobití noře a dorozumívající se citoslovci se nesmazatelně zapsali do paměti dětí i dospělých. TOHLE si budem pamatovat dlouho. Jenom doufejme, že tvůrci už zapomněli. A jestli je jenom napadlo dát své noční můry (nebo sexuální tužby, kdo ví) na celuloid, doporučila bych jim navštívit psychiatra nejméně Freudova formátu. Ten by se na nich vyjádřil. Tuli Tuli Pá Pá. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bylo několikrát napsáno, tenhle seriál má dvě velké cílovky, malé děti, jejichž nezodpovědní rodiče jim tuhle šílenost pustí a (nejspíš i zdrogovaná) mládež. Teda aspň já bych to zvládnul sledovat nejspíš až po požití nějakého alkoholu nebo něčeho jiného, co by mi zvedlo náladu (i čokoláda). Evergreen české kotliny a nejznámější ze zahraničních seriálů pro nejmenší. Těžko říct, co je horší, jestli originál nebo TT parodie Teleblbíš. Tak či onak, tohle svým dětem pouštět nebudu. A na předškolkové úchylnosti existuje svatá půda - kanál Bebe TV. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ono se to velmi těžko hodnotí, když primárně je tenhle pořad určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. Prý tu fungují oblé ,,mateřské" tvary postav stejně jako v našem Krtečkovi, učení se jazyku zhruba v holofrastické fázi, tedy zhruba ve věku 8 až 18 měsíců, tedy ty nejjednodušší slova a slovní zásoba zhruba do 100 slov, dětské vnímání barev atd. My tenhle seriál vnímáme dospělýma očima a proto nám možná přijde tak trochu dementní... Každopádně percepcí dospělého: sotva jedna hvězdička... ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku bych tomu dal za ten úkaz, že tohle nějakej génius vymyslel, byl schopnej to prosadit ve své televizi a pak to ještě úspěšně importoval do dalších zemí, spolu s debilním merchanidisingem typu plyšák TinkyDinky a ručník Gipsy. Ale vážně - tohle je skutečné dno zábavy, naprostá vymejvárna mozků a dílo, které vystihuje slovo odpad! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)
  • Po prvých epizódach Teletubbies chodili sťažnosti od rodičov na ich strašidelný výzor, desivé zvuky a hrôzostrašné pokriky. Cieľová skupina škôlkárov pri nich trpela pocitmi úzkosti, preto sa filmári rozhodli pretočiť hororové sekvencie tak, že do deja zakomponovali vtipné zvukové efekty a dialógy prepísali tak, aby vyzneli ako priateľské doberanie. (Raccoon.city)
  • Ústredná pieseň s názvom Teletubbies Say "Eh-oh!" sa stala hitom a v decembri 1997 sa v rebríčku UK Singles Chart dostala na prvé miesto. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama