Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Zlty_Dodo 

všechny recenze uživatele

Keď si človek odmyslí nezmysly ako že oblečená osoba v topánkach sa ponorí 10 m pod hladinu, vezme dve tašky čo vážia 40 kg a ešte v pohode s nimi vypláva na hladinu tak to je vcelku príjemne natočená historka o preživšej pádu lietadla v divej prírode. Dej sa dosť spomalí keď osoba dostane halušky a začne blúzniť, ale ok... Plus dávam za absenciu LGBT a protibelošské kecy no a vlastne hlavná hrdinka je sama o sebe umelecký výtvor. ()

Maud164 

všechny recenze uživatele

Odnož survivalu, nikoliv klasický survival. Upřímně děkuju za komentáře, díky kterým jsem, přiznávám, natvrdo přeskakovala některé zdlouhavé flashbacky, takže jsem se dostala do druhé půlky série, kterou jsem si už naprosto užívala. Nenalíčená a špinavá M. Barrera s rozpuštěnými vlasy je úplně jiný člověk než ta nudná bitch na začátku, a začala jsem jí postavu věřit. Její traumata začala být najednou jasná, pochopitelná. Sedlo mi to. Nádherný záběry kanadské krajiny a vychytaná symbolika mezi přírodou a jejími vzpomínkami. .Je to fakt celkově výrazně lepší zážitek, než se podle hodnocení zdá - ale výrazně se zlepšuje až v průběhu. ()

Reklama

pafka 

všechny recenze uživatele

To, co je nejzajimavejsi - ztroskotani na ostrove a nasledne postaranio se sama o sebe bez niceho, svou vynalezavosti, tam bylo jako nedulezite. Daleko vic tam bylo flashbacku, hromady, kila, dohromady hodiny. A to bala velka nuda. Bohate by stacilo na dvoudilny film s peti fashbackama a byla by to velmi dobra podivana. Takhle bida. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Chytilo mě to za srdce a prožívala jsem to celé s ní. Ale určitě to mohlo mít o dva díly méně a je pravda, že pátý díl byl celý doslova slepený ze vzpomínek a ten byl vážně k neprežití😀. Chlápci tomu dávají hromadně odpad, takže oni opravdu cílovka nejsou. Ale čučí na to, protože ta Robinsonka je moc hezká... ()

KarlN 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna protivná blbka, kterou zajímala jen práce a na všechny okolo včetně táty totálně s*ala. Takže se jí to vrátilo karmou a pobytem u jezera mimo veškerá letoviska...kdyby si alespoň občas přečetla nějakou knížku o pobytu v přírodě, nemusela být za úplné vemeno. Ale měla prý svůj rytmus, který jí ostatní kolem narušovali, takže po havárii letadla se může konečně soustředit pouze na sebe a složitý rozbor otec-matka (mimochodem něco mezi důchodkyní a prostitutkou). Bože! Mimochodem vůbec nevím na co pořád u toho jezera čekala...asi až jí přivezou mekáč. No, drama jako bič! Dvě hvězdy za méďu, přírodu a hlášky "mrtvého maníka". ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama