Reklama

Reklama

Dark Nature

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh terapeutické skupiny, která je nucena čelit monstrům své minulosti, když izolovaný víkendový pobyt prověří jejich emocionální odolnost a schopnost přežít. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Snáď najviac frustrujúce je, že film len ťažko spája životy a traumy postáv, ktoré chce vykresliť, s terorom, ktorému čelia v lese, pričom veľa otázok necháva nezodpovedaných. Herecké výkony sú celkom solídne. Film celkom slušne zachytáva aký strašidelný môže byť výlet do kanadských hôr s partiou cudzincov. Dark Nature s blížiacim sa koncom stráca pôvab a upadá do smiešnosti, pričom je tiež trocha nudný. Scenár bol predvídateľný bez dostatočného napätia a zábavy. 😕☹🙁 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nedávalo příliš smyslu. Je několik možných vysvětlení: 1)Jsem už ospalý. 2)Pí rejžová svištěla při psaní scénáře i při natáčení na tripu (na jiném, než na tom s krosnou na hřbetě). 3)Pí rejžové při psaní scénáře i při natáčení hrabalo z jejích neuspokojivých vztahů s chlapy. 4)Pí rejžová moc moc chtěla spáchat moc moc originální a jinotajný horror, do kterého by šikovně zakomponovala parapsychologii i indiánskou mytologii a ve kterém se možná nechala i jemně inspirovat Lemovou Solaris, ale moc se jí to nepovedlo. Tedy abych nebyl na debutantku příliš přísný - jakž takž se povedly ženské postavy, které byly osobité a vcelku i zajímavé, pěkné byly samozřejmě i kanadské outdoorové exteriéry a celkově to mělo i docela dobrou atmošku. Jen ten smysl mi tam nějak chyběl... Ale možná moje chyba. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

3 ženské jdou s průvodkyní a její kamarádkou někam do lesa kde dříve bylo nějaké rituální místo v rámci terapie . Jedné tam z toho začne hrabat pak druhé , ale pokračují dále pak jedna zmizí a ta průvodkyně ji jde hledat zmizí i ona pak zmizí ta její kamarádka zůstávají jen dvě vlezou do jeskyně kde ty dvě najdou a je  tam s nimi i mutantík co jich nahání. Ačkoliv to má 85 minut tak 50 se nic nestane těchto kopírek Pádu do tmy vyšlo bezpočet a jsou i daleko lepší než tohle. Ani kásting se nepodařil tolik zrůd v hororu najdete málokdy jedna je zmalovaná jak kurva a vypadá chvílemi jak zombie ty dvě jsou nechutné už na pohled a o té tlusté škoda i psát ani gore to nezachrání jedna uťatá hlava a kus nohy a vraždy to žádné nenabídne buď jsou ve tmě nebo mimo záběr . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických, afektovaných a traumatizovaných buchet si vyrazí léčit své mindráky lesní túrou, což má být nějaká forma terapie. Celkem záhy začnou mít halušky a také se ukáže, že je sleduje nějaká místní potvora. V zásadě je to jen o běhaní a řvaní s tím, že občas se ukáže upatlaný hipík, aby spustil další lavinu hysterčení. Smysl podobných nízkorozpočťáků mi uniká. 10% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný survival s přesahem do monstrhororu o skupině mladých žen, co si společně s doktorkou vyšlápnou do hlubokých lesů Kanady. Je to terapeutický výlet, kde se mají zbavit svých démonů, otázkou je, zda místo toho nezískají ještě horší. Film připomíná kousky z 80. let, jen má výrazně lepší kameru - příroda je tím nejlepším na celém snímku. Monstrum má ale přidanou hodnotu, není to jen obyčejný predátor, umí totiž vytáhnout z děveček jejich nejhorší vzpomínky a pěkně jim je naservírovat. Jsem rád, že je nehrály vyumělkované blond silikonky, na které by se sice hezky dívalo, jenže v dnešním filmu by z toho udělaly parodii. Dojde i na krev, škoda, že masomlejn si nechala kamera pro sebe. Scény s jeskyní byly napínavé, ne že ne, a kdo má rád turistické dokumenty, bude také spokojen. Nic pro náročného diváka. Ale ruku na srdce, znalci ví, že většina kanadských filmů je divná... a s tím je třeba počítat. Jo a velmi dobrá hudba. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Štáb sa počas nakrúcania niekoľkokrát stretol s medveďom grizzly, ktorý ich prišiel "navštíviť". (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo na jeseň 2021 v blízkosti ľadovej jaskyne Canyon Creek v Kananaskis, západne od Calgary v Kanade. (Arsenal83)
  • Film obsahuje aj vôbec prvú filmovú hudbu, ktorú zložila uznávaná kanadská a metis art-rocková skupina Ghostkeeper. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno