Reklama

Reklama

Angličanka


Stezka mrtvých (E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Eli a Cornelia musí učinit závažné rozhodnutí, když najdou osiřelé dítě. V Powder River zatím anglický farmář zjistí, že jeho dobytek byl vyvražděn. (HBO Max)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysloužilý indiánský zvěd a anglická aristokratka minule utvořili nepravděpodobné spojenectví a zahájili pestré dobrodružství plné odboček, které (zřejmě a snad) dostanou smysl. Dlouhé záběry, drobná gesta, dialogy plné mumlání a řada scén, ve kterých se kromě pár výstřelů (nebo šípů) vlastně nic moc jiného nestane. Tvůrci si v tom všem libují, otázka ale, co na to samotný divák. Nedlouho poté, co najdou osiřelé dítě a druhé „na cestě“, se jejich cesty (zřejmě jen na čas) rozdělí. Přitom padouši čekají za každou zatáčkou, aby dotyčného okradli, zabili, ukradli koně nebo něžnější pohlaví znásilnili. Mimochodem úvodní animovaná scéna skvělá. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CORNELIA: gazing up at a shooting star "If wishes were where we would be, then we would be where we are not." A toto bolo vtipné :-) Cornelia sa zmienila o POCAHONTAS a Eli na to, že kto?😄👍 (pozreté 09.05.2023) 70%. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli tomuhle seroši bych chtěl mít televizi velkou jak skříňovou avii. Skoro každej z těch záběrů bych zarámoval a pověsil si ho na zeď. Ke konci už se to ale trochu vleklo. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, lukostrelkynu som necakal. :) Vsetko fajn, len ta konverzacia nasej dvojky mi po naleze voza a "zakroku" prisla strasne odosobnena a nepristojna vo svojej absurdnosti a nazavaznosti. Naopak, hlas rozumu na usadlosti so songom Into Dust od Mazzy Star v pozadi bol super. Stale paradna kamera i scenerie. ()

Reklama

Reklama