Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Stavy neustálé zoufalosti trápí učitele Itoshikiho Nozumiho, který se stále snaží naučit své studenty, že svět není tak dobrý, jak se zdá. Různé vtipně vykládané narážky na lidskou společnost, její fungování a kritizování, žádné téma není v bezpečí před Itoshikim a jeho studenty. Věčně vyprovokováván podněty svých svěřenců, Itoshiki se stává šílenějším, jelikož učení nejpodivnějších podivínů není nic lehkého. (Jigvell)

(více)

Recenze (4)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tak. Jak už psali ostatní, jakmile si člověk zvykne na celkovou šílenost vyprávění, ztrácí tento kousek na kráse a začne dost nudit svou repetitivností. Ale pořád se najdou dobré díly nebo aspoň scény, animace stále krásná, soundtrack pěkný, nový opening i endingy opět skvělé. 5/10 ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandelbrot pravdu dí, když říká, že každý díl je střižen dle jednotného vzoru, totiž: "Najděme nějaký fenomén a uvádějme jeho stále bizarnější podoby." Na druhou stranu ovšem právě tento postupem času stále méně originálnější přístup vede k těm nejlepším vtipům letošního anime roku. ()

Reklama

Flatron 

všechny recenze uživatele

Tak toto je čistá šialenosť. Dovolím si tvrdiť, že je to ešte uletenejšie ako prvá séria. Pribudne pár nových charakterov, väčšina z nich sa však mihne v seriáli len jednu epizodu, inak zetsubo opäť ťaží z bizarných postáv z čoho vyplýva aj štýl humoru. Občas som sa v tom strácal, keďže tá miera bizarnosti bola niekedy až nad môj limit. Hodnotenie ako pri prvej sérii. 4*. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí (čtvrté?) sérii se z pana učitele Zoufalého stala poněkud šablonovitá záležitost, což je ještě umocněno nesmyslnými prology a kreslícími konci (zkoušel někdo kreslit?) všech epizod. Tento trend sice pokračuje minimálně od druhé série, ale nikdy na mě nepůsobil tak mechanickým dojmem. Navíc po předchozích sériích člověk přijme šílenost zápletek jako normu a pak ho ani sebedivnější nápad nijak zvlášť nepřekvapí. Nicméně vypěstoval jsem si pro tuhle partu určitou slabost a zřejmě bych se díval i kdyby se stejný děj opakoval po osm dílů za sebou. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama