Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Itoshiki Nozomu, nejvíce negativní osoba na světě, učitel a neúspěšný sebevrah, je zpět a snaží se naučit třídu 2-H to, že život je plný zoufalství a temnoty. Jak to však vypadá, tak je tento úkol pro něj obtížnější, než očekával, protože jeho studenti se velice liší od běžných lidí - nejvíce pozitivní dívka na světě, osobní stalker, zahraniční studentka s rozdvojenou osobností, třídní prezident, kterého všichni přehlížejí a mnoho dalších podivínů. S těmi všemi se musí Nozomu vypořádat. (Jigvell)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série má rovněž výbornou hudbu, opening i ending (zejména ten od Rollyho). Nicméně ve spoustě dílů jsem se nechytal, bylo to dost těžší stíhat, než jedničku, u některých dílů jsme se nudil vyloženě. Byť jsou tu perly jako díl, kdy dělá Itoshiki detektiva a tak. Přesto je to pořád nadprůměr a můžu to s klidným svědomím doporučit. Jinak vychází třídílné ova, které navazuje, zatím se mi hodně líbí, v první díle se řešila otázka originiality, uvidíme co přinese dnes díl druhý:) ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší odvar první řady. Kvalita jednotlivých dílů dost výrazně kolísá - některé jsou nápadité a vtipné, u některých jsem se fakt nudila. Tudíž jako celek pouhý průměr. Všechny staré dobré postavy + pár nových, animace pořád úžasně surrealistická, soundtrack stále pěkný, nové openingy i endingy super. 6/10 ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se od první příliš neliší, obsahuje však IMHO o něco méně kvalitnějších dílů (první díl je asi nejlepší). Ještě více než v první sérii se využívá schematu, ve kterém sensei je ponořen do zoufalství dík nějakému společenskému nešvaru a pak tento nešvar ukazuje do úmoru na různých více či méně absurdních příkladech. Lepší ***. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Maska, ve které se učitel Itoshiki objeví na začátku 7. epizody 1. série s návezm Hyakumankai Iwareta Neko/Akazukin-chan, neru. Ki o Tsukete/Tsugaru Tsushin Kyoiku, je zjevně inspirována maskou Heie, hlavního hrdiny seriálu Darker than Black (od r. 2007), který se vysílal zhruba půl roku před tímto. Zatímco ovšem Heiova maska má přes pravé oko fialový blesk, odkazující na jeho superschopnost, maska pana učitele má pod levým okem fialovou slzičku, poukazující na jeho negativistiký přístup k životu. (Mates2106)

Reklama

Reklama