foto

Čiwa Saitó

  • nar. 12.3.1981 (38 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya: Prisma phantasm
2018 Zoku Owarimonogatari
2017 Fúsen inu Tinny: Nandaka fušigi na – Kjórjú no kuni
Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
Owarimonogatari (TV film)
Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Gekidžóban Kuroko no basket: Winter cup sóšúhen – Tobira no mukó
Kuroko no Basket Movie 1: Winter Cup Soushuuhen - Kage to Hikari
Kuroko no Basket Movie 2: Winter Cup Soushuuhen - Namida no Saki e
2015 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Zwei! (2015)
Hicugi no Čaika: Nerawareta hicugi / Jomigaeru iseki
2014 IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
Kuroko no Basket: Mou Ikkai Yarimasen ka
Tsukimonogatari (TV film)
2013 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hangjaku no monogatari
Makenki! Two: Takeru njotaika!? Minami no šima de supón
Sword Art Online: Extra Edition
2012 009 Re: Cyborg
Eiga Jewelpet Sweets Dance Princess
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
Strike Witches Gekidžóban
Sword Art Online: Sword Art Offline
2011 Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
Seitokai jakuindomo
2010 Broken Blade
Bungaku shōjo: Memoire
Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Knihomolka
Tamajura
Učú Show e jókoso
Čó gekidžóban Keroro gunsó tandžó! Kjúkjoku Keroro kiseki no džikúdžima de arimasu!
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Čó gekidžóban Keroro gunsó: Gekišin Dragon Warriors de arimasu!
2008 Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
Čó gekidžóban Keroro gunsó 3: Keroro tai Keroro – Tenkú daikessen de arimasu!
2007 Murder Princess
Strike Witches
Čó gekidžóban Keroro gunsó 2: Šinkai no Princess de arimasu!
2006 Brave Story
Dai mahó Tóge
Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
Maria-sama ga miteru 3rd season
Čó gekidžóban Keroro Gunsó
2005 Air In Summer
2004 DearS: OVA
2002 Canary

TV seriály

2019 Bermuda Triangle: Colorful Pastorale (TV seriál)
Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
Strike Witches: 501 butai haššin šimasu! (TV seriál)
2018 Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
2017 Berserk (TV seriál)
Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Amanču! (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Koyomimonogatari (TV seriál)
Rewrite (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
Fúsen inu Tinny 2 (TV seriál)
Hidan no Aria AA (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Owarimonogatari (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
D-Frag! (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei! (TV seriál)
Fúsen inu Tinny (TV seriál)
Go-Go Tamagočči! (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Keroro (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nobunagun (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Blood Lad (TV seriál)
Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Kjósógiga (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
Stella džogakuin kótóka C3 bu (TV seriál)
Tamagočči! Miracle Friends (TV seriál)
2012 Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Gon (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Nacuiro kiseki (TV seriál)
Nisemonogatari (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
(TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
Micudomoe zórjóčú! (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Micudomoe (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Bakemonogatari (TV seriál)
Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Sasameki koto (TV seriál)
Tamagočči! (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Kaiba (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
xxxHOLiC: Kei (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Bamboo Blade (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Hello Kitty: Ringo no mori to Parallel Town (TV seriál)
Hidamari Sketch (TV seriál)
Hitohira (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Romeo × Juliet (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Chocotto Sister (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jošinaga-san či no Gargoyle (TV seriál)
Kilari (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Negima!? (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Strawberry Panic (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Gokudžó seitokai (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
Kamiču! (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
DearS (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Ninin ga šinobuden: The Nonsense kunoiči Fiction (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
Sunabózu (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Rizain (E26)
Kuwaietto mūbu (E25)
Shīrudo mūbu (E24)
další epizody (26)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Mósó kagaku Series: Wandaba Style (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Madžucuši Orphen Revenge (TV seriál)
One Piece (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace