Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

juta 

všechny recenze uživatele

EVP komunikace s mrtvými byla rozhodně dobrá volba. Bylo znát, že Mac Carter jako režisér toho nemá hodně za sebou, ale cením jeho snahy udělat alespoň z části slušnej duchařskej horor. Sice lidé/duchové chodící v záběru z jedné strany na druhou nikoho nemůžou vyděsit, ale dalo se tu tak 2x leknout a atmosféra byla vytvořena také velmi dobře. Ústřední dvojice je také tahounem a tajemství prokletého domu stojí za to, i když převratné také není, prostě je to povedený horor, který vyčnívá z řad průměrných. Jen tak dál Cartere. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Proč vzít na milost tuhle značně nenápaditou věc, lineární, s od začátku tušenou pointou... to jsou dost sympatičtí snad všichni herci. Což nebývá zvykem, naopak v obdobných slátaninách ba i výrazně oceňovanějších kusech typu Insidious bývají mnohem větší slabinou. No a snad docela přívětivě vypadající udělátko na komunikaci s duchy. Ale to je hrozně málo... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Evan sa spolu s rodinou nasťahuje do nového domu. Po krátkom čase sa zoznámi s mladou, krásnou Sam, ktorá mu jedného večera ukáže prístroj, určený na komunikáciu s duchmi. Nakoľko sa o novom príbytku Evanovej rodiny šíria historky o prekliatí, rozhodnú sa za pomoci prístroja nadviazať kontakt so zosnulými predošlej famílie. Tento krok spustí sled udalostí, ktoré budú mať tragické následky. Síce otrepaná, no podľa mňa zároveň nevyčerpateľná téma duchárského príbehu ( ktorú určite uvidíme spracovanú ešte prinajmenej "trilión" krát ), ktorá síce nijak mimoriadne neprekvapila, no zároveň musím jedným dychom dodať, že prekonala moje "nulové" očakávanie. Pomerne dosť dobre prevedené efekty, pár priemerných lakačiek, či pokus o slušnú atmosféru, potešili. Človek sa síce nijak veľmi nevystraší, neľakne, no vďaka kvalitnej kamere a sympatickým hercom, tento "ghost house" nijak negatívne nenarušil moju myseľ. Napriek plusom, a váhaniu pri udelení hodnotenia, predsa len, na tri hviezdy by musel ponúknuť trošku viac - 50%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Do snímku som sa pustil bez akýchkoľvek očakávaní, nevedel som o čom je príbeh, nevidel som trailer ani čsfd hodnotenie. A výsledok nebol vôbec zlý. Mrzí ma však ale, že Haunt si celý čas neudržuje drvivú atmosféru z prvých minút, ktoré ma riadne nabudili. Vôbec by mi neprekážalo, keby sa počas tých 86tich minút objaví viac vrážd a lakačiek, ale vo svojej podstate, na to, že Mac Carter nepriniesol vôbec nič nového, sa jednalo o pozorerateľnú hodku a pól, pri ktorej som sa prekvapivo vôbec nenudil . ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dá se, sice Haunt není ničím, co by mi utkvělo v paměti ještě třeba za rok (a tentokrát je v tom můj Alzheimer nevinně), ale na poli duchařských hororů znám i stupidnější kousky. A na to, že je to víceméně teenage horor, to má i jakous takous solidní atmosféru a ne úplně vyjetý dialogy. Navíc herci jsou vesměs sympatičtí, o tý hlavní duchovi ani nemluvím, povedené. Zkrátka čistej průměr. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama