Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrné krimi drama o zvířatkách: kromě blíže neurčeného počtu psů můžeme vidět také kočky, hojná stádečka koz, sem-tam se objeví bobr, ptáci (s výjimkou dvou kuřátek) zůstávají nespatřeni, přesto na pozadí vnímáme jejich vzrušené štěbetání a v hlavní roli je jeden lehce obstarožní kanec, který má oponenta v maskované svini. Vzhledem k pozdním nočním hodinám jsem neviděla závěr filmu, ale silně pochybuju, že by mě něčím překvapil. 59% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skvelý old-school triler, špinavý, temný a napínavý. Clint opäť v úlohe drsného fízla so zmyslom pre suchý humor- postava, ktorú mu žerem aj s navijakom (hoci Dirty Harry je len jeden). Škoda, že Richard Tuggle sa napriek skvele odvedenej práci viac "nepomaznal" so scenárom aj s réžiou a tým pádom aj s divákom. Väčšia hravosť a ambivalencia pri otázke "kto je vrah?" by snímke prospela ešte viac. Každopádne Tightrope sa v Clintovej filmografii určite nestratí... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Kapitán Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých prostitutek. Sám žije dvojím životem a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzní praktiky. Netuší, že vrah jeho práci pozorně sleduje a postupně se k němu dostává stále blíže. Vrah píše Blockovi vzkazy a dokonce pro něho kupuje prostitutky, které potom zabije. Kapitán Block začíná mít strach o svou rodinu, kterou nechá hlídat. Zprávy z laboratoře potvrdí, že vrah nosí tenisky, které jsou pokryty úlomky z ječmene. Vrah pravdepodobne pracuje v pivovaru. Zajímavý a drsný thriller se svým pojetím dosti vymyká z filmografie Clinta Eastwooda a rozhodně stojí za vidění. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli policajt, od kterého odešla žena, stará se o dvě dcery a ve zbytku času buď vyšetřuje vraždy, nebo leje a chodí po bordelech. Výborný jsou tu dialogy, u kterých jsem se několikrát smál nahlas. "Líbila ses mi ve fitku. Celou dobu jsem přemýšlel, jak by bylo bezvadný ti z těla slízávat pot." a taky "Jo, líbíš se mi. Někam tě někdy vezmu. Třeba na kuželky." Super atmosféra osmdesátkových New Orleans. Trochu odfláknutý záporák. Ale jako celek mě to bavilo. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Z počátku běžná krimi se postupně rozvíjí do slušného thrilleru s tvrdým, ale citlivým poldou Blockem v hlavní roli. Block, manželkou opuštěn a v rámci vyšetřování vražd častý návštěvník bordelů, občas neodolá vábení kněžek lásky, což pro nedostatek jiných možností není až tak odsouzeníhodné. Vždyť je to přeci jen chlap jako každý jiný. To by jsme mu přece nezazlívali, nebo snad jo? Tuším to tady někdo nepochopil. Naštěstí je k němu osud dobře nakloněn a Block nachází cestu z nicoty života bez milované ženy a navíc, ... jak jinak, dopadá vraha. Ovšem, ta závěrečná akční scéna s rukou vraha byla přece jenom poněkud přehnaná. To si mohli ve scénáři odpustit. A nebojte se. Nudu divák, neodkojený plytkými akčňáky dnešní doby, určitě neprožije. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • První film produkovaný Clintem Eastwoodem, ve kterém zazní hudba Eastwoodova pozdějšího dlouholetého spolupracovníka a přítele Lennieho Niehause. (ClintEastwood)
  • Než se příběh dostal ze stránek scénáře na filmový pás, bylo místo děje přesunuto do New Orleans. (ClintEastwood)
  • Richard Tuggle napsal Stahující se smyčku poté, co slyšel o sérii přepadení se sexuálním podtextem spáchaných v Berkeley. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama