foto

Janet MacLachlan

  • nar. 27.8.1933
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.10.2010 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Black Listed
2000 A Private Affair (TV film)
1999 Třinácté patro
Žít (TV film)
1996 Big Squeeze, The
Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
1995 Covenant
Letci z Tuskegee (TV film)
1994 Anděl s břitvou
Čas rozhodnutí
1993 Srdce a duše
1992 Osudová láska (TV film)
Tracks of Glory (TV film)
1991 Otec bez závazků (TV film)
1990 A Family for Joe (TV film)
1988 Navěky svoji?
Vražedný instinkt (TV film)
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Velký esa
1986 Chlapec, který uměl létat
Murphyho zákon
1985 Toughlove (TV film)
1984 Stahující se smyčka
1983 Sound of Sunshine - Sound of Rain
Thursday's Child (TV film)
1982 Kid from Nowhere, The (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Other Victim, The (TV film)
She's in the Army Now (TV film)
The Sophisticated Gents (TV film)
1978 Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)
1976 Dark Victory (TV film)
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
1973 Maurie
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 Cutter (TV film)
Man, The (TV film)
Sounder
1970 Darker Than Amber
Rozlícené posluchárny
Spravedlnost černého muže
1969 Change of Mind
1968 Up Tight!

TV seriály

2002 Alias (TV seriál)
Šifra (S02E03)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Láska mezi ruinami (S01E23)
Kutil Tim (TV seriál)
Doktor v domě (S05E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Wild Jack (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Old Friends (S03E01)
1986 Amen (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Jessica za mřížemi (S02E09)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Chop Shop (S02E18)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Mr. Lonelyhearts (S02E07)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Friends (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Winners (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Love Thy Neighbor (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
His Two Right Arms (S02E24)
1971 All in the Family (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Dveře do vesmíru (S01E20)
1966 Daktari (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky