Reklama

Reklama

Krásná katastrofa

  • USA Beautiful Disaster (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Abby (Virginia Gardner) věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox (Dylan Sprouse). Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje… On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (25)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa určite, ale krásna ani zďaleka, ani po trinástich insta filtroch. Myslel som že kundenia bolo dosť už v After, ale vidím, že tento plochý námet pre honiacich tínedžerov je nevyčeprateľná studnica. A pritom od autorky, ktorú ľavicoví fanatici prenasledujú za jej postoj k očkovaniu, trans deviantom či zverejňovaním faktov, že väčšinu ozbrojených prepadov robia africkí obyvatelia Európy. Takže pani McGuire ako republikánka dobre, ale spisovateľka nie najlepšia, to je rukopis nadržanej dievky, u ktorej vrcholom romantiky je kundolíz. Najhoršie je, že mimo toho je film nenormálne ukričaný a tak hnusne, že človek so stratou sluchu je šťastný, že nemusí počuť tie vibrácie čo vypadávajú z úst afektovaných ksichtov, tváriacich sa na hercov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapletka v knize Beatiful disaster urcite bude rozpracovanejsi nez "dobra divka", "zly chlapec". Vedel jsem, ze to neni film pro me, ale chutnal dost na to ho zkouknout. Je to cisty a jednoduchy nesmysl. Vedlejsi postavy jsou karikatury a vtipy jsou nevtipne. Travis a Aby vypadaji uhledne modelkovsky. ()

Reklama

vydumnica odpad!

všechny recenze uživatele

Romantický film? Ha ha!!! Ani jedna sekunda celého (áno, dopozerala som!) filmu nebola ani len trochu romantická. Odpad dávam naozaj len výnimočne (!!!), no u tohto filmu som fakt nenašla ani jeden dôvod, prečo by som mu mala udeliť aspoň jednu hviezdičku. Celkom sa mi páčila scénka s pokerom a KFC, keď bola Abby na návšteve s Travisom u jeho otca, to bolo také celkom milé a vtipné (za to tých 5%!). Akonáhle sa dej presunul do Las Vegas, to už bolo priam nepozerateľné. Zrazu sa to celé chcelo hrať na nejaký krimi thriller alebo čo, ale bolo to tak NEUVERITEĽNÉ, až to bolo TRÁPNE!!! Celá tá časť vo Vegas bola až nechutne trápna a nevkusná. Všetko!!! Grimasy Virginie Gardner počas pokeru, keď sa snažila odlákať pozornosť spoluhráčov - fuj! Pokusy o vášeň na hotelovej izbe, áno jasné, museli rozbiť zrkadlo a poháre a všetko zaradom, aj umývadlo bolo akési nekvalitné v takom luxusnom hoteli - no určite! A ten zápas - ďalšie fuj! Scenár jedna deravá nelogická katastrofa! Herecké výkony podpriemerné! Keď som kedysi sledovala Beverly Hills 902 10, nikdy som si nevšimla, žeby bol Brian A. Green taký zlý herec, ale tu bol najhorší zo všetkých. Soundtrack jedna ďalšia katastrofa, hrozné! Celkovo pôsobí Beautiful Disaster ako amatérsky disaster. Pýtam sa samej seba, na toto chodia diváci do kina?!!! Neviem si predstaviť na toto(!!!) si kúpiť lístok, asi by ma piclo. V porovnaní s Beautiful Disaster ešte aj AFTER je celkom pozerateľný film!!! Dodatok: Išli nakoniec na tie palacinky? Dodatok 2: Páčil sa mi komentár užívateľa Jirka_Šč: "Vzal jsem svoji ženu po 26 letech "na rande", představoval si, že je to naše první rande a ke konci se docela bavil myšlenkou, co by si o mě myslela, kdyby to doopravdy bylo první rande a já ji vytáhl na toto." 5%. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé slyšela o tomto filmu, myslela jsem, že je to jen špatný vtip. Pak jsem o něm viděla nějaká videa a řekla si: "Tak tuto sračku potřebuju za každou cenu vidět!" Říkala jsem si, že to bude taková pičovina, až se budu smát. A měla jsem pravdu! Celý film je neuvěřitelně tupý, postavy mají schyzofrení poruchu osobnosti, protože mají povahu, jaká se zrovna do dané situace hodí. Sázka, kterou postavy mezi sebou uzavřou, a která je vlastně hlavní premisou a "hybatelem" příběhu, je nám představena po strašně dlouhé době (minimálně půl hodina to bude), a ve výsledku nemá žádný velký dopad. Postavy by se mezi sebou spřátelili tak jako tak, a nebyla k tomu zapotřebí nějaká sázka. Minulost Abby je jak vystřižená ze špatné dětské fan-fikce (což ve výsledku tento příběh vlastně je) a poslední "napínavá" půl až tři-čtvrtě hodina působí dost otřepaně a vycucaná z prstu. Kdy už ty holky konečně při psaní tady těch patosových příběhů pochopí, že aby to byla zajímavá romantická teenage komedie, nepotřebují k tomu šílenej plot twist a dramatické akční scény. Kde jsou ty časy, kdy stačilo budovat vztah a napětí mezi hlavními protagonisty a nedělat z toho teenage Rockyho zkříženýho s příšernou parodií na Dannyho parťáky. Dávám dvě hvězdy jen proto, že jsem se v první polovině dost nasmála a film mě nenudil. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ako, marketing na to bol, že je to nástupca Afteru. Kamoško, tu niekto fúkal piko, ale veľa. Keby niekto vyrobil paródiu na všetky tie cervenokniznicove filmy z poslednej doby, nevyzeralo by to inak. Toto není krásna, ale totálna katastrofa. Šak tu nič nedávalo zmysel a plot twist nikto nečakal, lebo v neho už nikto neveril. 365 dní je klenot! Super ODPAD! (Kino Stropkov) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Film podľa predlohy autorky Jamie McGuire bol plánovaný už dlho. Práva získali Warner Bros. už v roku 2012, ale projekt nikdy nerealizovali, až sa toho od roku 2020 chopila spoločnosť Voltage Pictures. Problémom pri realizácii boli McGuireovej kontroverzné a údajne až krajne pravicové názory, za ktoré ju istí aktivisti označujú za "rasistku" a "anti-trans osobu". (Arsenal83)
  • Když ke konci filmu vyjde Abby (Virginia Gardner) z klubu, zamíří k taxíku, jehož zadní dveře jsou otevřené. Při záběru z jiného úhlu jsou však dveře taxíku zavřené a Abby je otevírá. (Anyk)

Reklama

Reklama