Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (104)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších spin-off co jsem kdy viděla. Neustálé doufání, že to nabere dech, vyhrabe se ze dna a něco z té "zápletky" bude. Ne není. Je to španělská telenovela s napárovanými herci s minimem momentů překvapení. Najwa a Itziar jsou tady tlačeny úplně na pilu, takže ani ony nestojí za shlédnutí, navíc dostaly cca 15 minut prostoru. Lituji 6 hodin času, které jsem do seriálu investovala. Snad už podobný spin-off nevznikne. ()

zerk0 

všechny recenze uživatele

Infantilná, naivná a lacná španielska telenovela s náznakom krimi thrilleru. Keďže to je spin-off Papierového domu, malo to byť ale presne naopak, resp. to sme aspoň očakávali. Neskutočná nuda, rozťahaná na 8 epizód, kde by reálne stačila polovica. Kam zmizli dokonalé akčné heisty plné zvratov, kde sú nápadité triky a prečo to celé nedáva žiadnu logiku? Vysoké hodnotenia fakt nechápem. Nuž, čo už.....veľmi slabých 15% ()

Reklama

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Inu, tedy. Kdo očekává totéž, co dostal od Papírového domu, bude pravděpodobně zklamán. Papírový dům byl akční hukot, kde jste se báli s postavama o jejich život a věřili jste jim každou hlášku. Tady je to po pár dílech jen pár ublábolených postav velmi podobných těm původním a člověk už to dokouká jen ze zvědavosti, jakou další ptákovinu si scénárista vymyslel. Jen tady hloupě paroduje sám sebe a celý spin-off ve finále působí jako něco, co snad až na pár výjimečných chvilek ani nebylo třeba točit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Berlin je Spin-off i prequel ke slavnému La Casa de Papel a nikdo samozřejmě nečekal, že se mu bude snažit vyrovnat a kdo se s tím smíří si Berlína užije. Pro mne byl Berlin nejlepší postava seriálu, takže já jsem si jeho návrat neskutečně užíval, jeho hlas, moudra a proslovy ve španělštině je zkrátka divácká radost a nutno uznat,že nová parta zlodějů je taky velmi povedená a sympatická, každý je vyjímečný něčím jiným a lze najít trochu podobnost s předešlou partou Ramona je pro mě takový mix Nairobi s Tokio, ale je to správný HOT prvek seriálu. Celá loupež je opět velmi nápaditá, do detailu promyšlená, nechybí i trademark série, tedy napětí a gradace různých scén, kde když se něco začne srát, tak divák ví, že jde opravdu do tuhého. Za mne fungovaly i emoce, dialogy a scénář je opět na vysoké úrovni a zábavnost srší napříč celým seriálem. V posledních 3 dílech nastoupí na scénu dvě známé inspektorky Raqel a Sierra a dostane to slušný La Casa de Papel vibe. Je tu sice docela dost romantiky a místy to má nádech až telenovely, na což si většina lidí stěžuje, ale já musím říct, že mi to zde vůbec nevadilo. Protože je to jedna z nejlepších love story a romancí, co jsem kdy viděl. Berlín je mega frajer a svůdník, takže jsem tu jeho show neskutečně sežral i s navijákem a Samantha Siqueiros je navíc neskutečná kočka, do které jsem se během seriálu stihl zamilovat taktéž. Za sebe jsem hodně spokojen a těším se na druhou sérii.. 8/10. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně na hranici. Pokud jde romanky, bláboly o lásce a romantice, ten miluje tu a ta nemiluje toho, láska, láska, láska... Eugh... To nikoho nebaví, je to cringe a ne toho kurva moc... Pokud jde o plánování, loupež, útěky, je tam cejtit ten oder La Casa de Papel, a to se mi líbí, ale je to strašně v pozadí, a utlacujou to pravé ty nudný pasáže o lásce. Tvůrci, příště víc humoru, loupeží, akce, střelby, a ubrat na romantice a blabolech o lásce. Za mě 3 a půl hvězdy, ale zaokrouhlim to nahoru, za tu nerdku, která mě bavila svoji plachosti... 😅 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněn český křišťál, který vyrábí firma Sklárny Bohemia v Poděbradech. (Pepitu)

Reklama

Reklama