Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nie je to už taká úderka ako pôvodný seriál Papierový dom ale postupne sa to rozkýcha a posledné tri diely už celkom slušne gradujú. Postavy z prvoty prídu skôr otravné, taký skoro rozmaznaný sprtaci ale časom si na ne dá zvyknúť a zastanú si svoje miesta v príbehu. Skopični opäť zaberú a pobavia, občas sa zbytočne moc tlačí na romantickú strunu.  /70%/ ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud od Berlína nebude očekávat další Papírový dům, máte vyhráno a s největší pravděpodobností si tenhle spin-off užijete. Celé to stojí na bezkonkurenčně nejcharismatičtější postavě z La Casy, což byl skvělý tah, protože seriál o Berlínovi je něco jako takový můj malý splněný sen, navíc se povedla i parta okolo něj, která je sympatická a dostává svůj náležitý prostor a v neposlední řadě potěší i návraty několika známých postav. Co se týče pařížské loupeže, tak ta je opět parádně propracovaná a highlightem se stává bezkonkurenční Samantha Siquieros, do které se zamiloval při sledování nejeden muž. Chci okamžitě druhou sérii ! :-) 1. série - /80%/ ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

V Papíráči byl tenhle elegantní sociopat naprosto stěžejní postavou, která přerostla svůj svět. Tak jak jsme se dostali do fáze, kdy Berlín působí zbytečně i ve svém vlastním seriálu? Náš láskou vykastrovaný hrdina tu naivně poletuje v oblacích a jakožto vůdce loupeže na svůj tým (i na nás diváky) zvysoka kálí. Screentime tak využívá nová grupa, která to ale taky nezachraňuje, protože velmi okatě vykrádá předešlé charaktery (profesor, stydlivka Stockholm, buran Denver, klučík Rio a pinda Tokio). Nejen, že jsou horší, co mě štve víc je to, že mi všichni do jednoho přijdou ve svých rozhodnutích nesmírně hloupí. Celkově to postrádá tu energii a styl, který dělal La casu tak skvělou, a zbyla z toho jen tupá telenovela, kterou odmítám sledovat. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně na hranici. Pokud jde romanky, bláboly o lásce a romantice, ten miluje tu a ta nemiluje toho, láska, láska, láska... Eugh... To nikoho nebaví, je to cringe a ne toho kurva moc... Pokud jde o plánování, loupež, útěky, je tam cejtit ten oder La Casa de Papel, a to se mi líbí, ale je to strašně v pozadí, a utlacujou to pravé ty nudný pasáže o lásce. Tvůrci, příště víc humoru, loupeží, akce, střelby, a ubrat na romantice a blabolech o lásce. Za mě 3 a půl hvězdy, ale zaokrouhlim to nahoru, za tu nerdku, která mě bavila svoji plachosti... 😅 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama