Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Papírový dům byl pecka, i když byla poslední série už taková scénářem narychlo vytvořená, ale furt super. Tenhle spin off/prequel - to je něco jiného. Divák by neměl čekat to samé jako u Papíráku. První tři díly jsou docela podobné originálu, pak to začne nabírat takový, jak bych to řekl ... směr typické love story, kdy tu máme několik dvojic, kteří se do sebe zamilují. Někteří na to nadávají, ale já to celkem přijal. U mě bylo dobré, že jsem si většinu postav oblíbil, takže ok. Akce tu není moc výrazná, ale napětí tu chvílemi je, především tu máme skvělou postavu Berlína, který mě bavil už dost i v Papírovém domu. Zde není hlavním dějovým středobodem loupež, což mě trochu překvapilo, ale dobrý. Nejsem zklamaný, sice bych to stáhnul tak na 6 epizod. Některé ty linie jsou zdlouhavé, ale jak píši, oblíbil jsem si postavy, tak mi to romantická linka vůbec nevadila. Podruhé už tuhle sérii asi neuvidím, vyloženě pecka to není, ale během 2 dnů jsem to dal a nenudil se. ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

V Papíráči byl tenhle elegantní sociopat naprosto stěžejní postavou, která přerostla svůj svět. Tak jak jsme se dostali do fáze, kdy Berlín působí zbytečně i ve svém vlastním seriálu? Náš láskou vykastrovaný hrdina tu naivně poletuje v oblacích a jakožto vůdce loupeže na svůj tým (i na nás diváky) zvysoka kálí. Screentime tak využívá nová grupa, která to ale taky nezachraňuje, protože velmi okatě vykrádá předešlé charaktery (profesor, stydlivka Stockholm, buran Denver, klučík Rio a pinda Tokio). Nejen, že jsou horší, co mě štve víc je to, že mi všichni do jednoho přijdou ve svých rozhodnutích nesmírně hloupí. Celkově to postrádá tu energii a styl, který dělal La casu tak skvělou, a zbyla z toho jen tupá telenovela, kterou odmítám sledovat. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud od Berlína nebude očekávat další Papírový dům, máte vyhráno a s největší pravděpodobností si tenhle spin-off užijete. Celé to stojí na bezkonkurenčně nejcharismatičtější postavě z La Casy, což byl skvělý tah, protože seriál o Berlínovi je něco jako takový můj malý splněný sen, navíc se povedla i parta okolo něj, která je sympatická a dostává svůj náležitý prostor a v neposlední řadě potěší i návraty několika známých postav. Co se týče pařížské loupeže, tak ta je opět parádně propracovaná a highlightem se stává bezkonkurenční Samantha Siquieros, do které se zamiloval při sledování nejeden muž. Chci okamžitě druhou sérii ! :-) 1. série - /80%/ ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Silvestra na jeden zátah. Kvalit Papírového domu to nedosahuje, hodně keců o lásce, všichni někoho milují, j eto úplně něco jiného, ale pěkné, líbilo se moc. Nemám rád, když se se staršími herci natočí prequel to samé jako Orphan 2, navíc, jak mu můžou říkat Berlin, když přezdívka vznikla později v Papírovém domě od profesůrka, který celou bandu pojmenoval podle hlavních měst? ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá senzace a genialita roku 2023! Berlín je TOPový seriál a já chci 2. Sérii. Kdo miluje původní La Casa De Papel bude bezpochyby unešen a kdo neviděl si tak či tak užije i toto. Sice se od původního seriálu dost distancuje. Dbá na chemii postav, lásky a rozepře. Než-li na akci se víc zaměřuje na ty dialogy a já jsem tento seriál hltal každým dechem. Herecké výkony byly nepopsatelné a Pedro Alonso je skvělý jakožto Berlín to musí uznat každý. A napětí? To bylo nepopsatelný! Poslední 3 epizody byly naprostý peak.. A co mě dostalo na kolena byla v 8. Epizodě píseň Felicità. Já seriálu uděluji 9 bodů z 10. ,, Felicità. È tenersi per mano, andare lontano, la felicità... " ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněn český křišťál, který vyrábí firma Sklárny Bohemia v Poděbradech. (Pepitu)
  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama