Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Inu, tedy. Kdo očekává totéž, co dostal od Papírového domu, bude pravděpodobně zklamán. Papírový dům byl akční hukot, kde jste se báli s postavama o jejich život a věřili jste jim každou hlášku. Tady je to po pár dílech jen pár ublábolených postav velmi podobných těm původním a člověk už to dokouká jen ze zvědavosti, jakou další ptákovinu si scénárista vymyslel. Jen tady hloupě paroduje sám sebe a celý spin-off ve finále působí jako něco, co snad až na pár výjimečných chvilek ani nebylo třeba točit. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pedro Alonso se nám jako Berlín vrací a rozjíždí perfektně naplánovanou loupež , nebýt toho, že chce manželku hlavního cíle, který je správcem šperku v super silném trezoru. Berlínova partička má vychytané charaktery, hackerka, vědkyně, siláka, zlodějíčka a elévku loupeží (krásná Begoňa Vargas). Epizody jsou perfektně vypointované s cliffhangery jak Brno. Série má vtipné, silné dialogy, umí přinést emoce postav, je zde spousta skvělých nápadů, akční jízda až do konce, která vám nedá spát. Viděno v prosinci 2023. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Lavi 

všechny recenze uživatele

Někde v půlce (ano, při automobilových závodech) si člověk řekne dopr., cože, proč? Vždyť je to víc telenovela než očekávaný heist... Nakonec to ale dohromady drží a je to příjemný nostalgický návrat před Casa de Papel. I ta objemná vztahová linka plní v příběhu svůj účel a dialogy o vztazích i lásce, ať už u mladých, stejně jako u padesátníků, vlastně zase tak ploché nejsou. Stejně jako charaktery postav, které v osmi dílech dostanou prostor ukázat, že nejsou tak černobílé, jak se ze začátku zdá. Chce to jen nesrovnávat s Casa de Papel a neřešit detaily, jako, že ve Francii prakticky každý mluví úplně v pohodě španělsky. Těším se na další sérii. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněn český křišťál, který vyrábí firma Sklárny Bohemia v Poděbradech. (Pepitu)
  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno