Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (106)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Silvestra na jeden zátah. Kvalit Papírového domu to nedosahuje, hodně keců o lásce, všichni někoho milují, j eto úplně něco jiného, ale pěkné, líbilo se moc. Nemám rád, když se se staršími herci natočí prequel to samé jako Orphan 2, navíc, jak mu můžou říkat Berlin, když přezdívka vznikla později v Papírovém domě od profesůrka, který celou bandu pojmenoval podle hlavních měst? ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd postupně nabíral na síle. Opět výborný casting, postavy si člověk zamiluje, vrací se na chvíli i dvě staré známé. V podstatě La casa de papel v bledě modrém, ikdyž původní seriál měl lepší náboj. V osmi dílech je narváno vše co šlo, od loupeže po následné zápletky, má to napětí, promyšlený scénář, jen nepřidává nic nového. Po papírovém domě tu díru v loupežných tématech prozatím nikdo nezalepil, tak jsem s Berlinem nadmíru spokojen. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Na svého mladšího brášku to samozřejmě nemá, ale je příjemné se znovu vrátit do známého a skvělého prostředí španělských promyšlených loupeží. V druhé třetině bohužel přestáváte věřit tomu, jak se ze všeho dostanou, ale to si naštěstí spraví příjemným závěrem a musím uznat, že mi vyhovovalo, že to tentokrát bylo víc zábavné a romantické, než dříve ponuré. Uvidíme co pokračování. ()

Kebabkony 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělý spin-off, který funguje lépe než poslední dvě série původního seriálu. Akce tu skoro není, ale co si budem ta jim nikdy moc nešla. Vždycky šlo o postavy a o samotnou loupež. Je sice absurdní jak se z těch největších sraček vždy dostanou, ale pořád se na to dobře kouká a má to hlavně napětí. Na jedno odpoledne je to fajn podívaná a druhá série je pravděpodobná. Bella Ciao 8/10 ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

V Papíráči byl tenhle elegantní sociopat naprosto stěžejní postavou, která přerostla svůj svět. Tak jak jsme se dostali do fáze, kdy Berlín působí zbytečně i ve svém vlastním seriálu? Náš láskou vykastrovaný hrdina tu naivně poletuje v oblacích a jakožto vůdce loupeže na svůj tým (i na nás diváky) zvysoka kálí. Screentime tak využívá nová grupa, která to ale taky nezachraňuje, protože velmi okatě vykrádá předešlé charaktery (profesor, stydlivka Stockholm, buran Denver, klučík Rio a pinda Tokio). Nejen, že jsou horší, co mě štve víc je to, že mi všichni do jednoho přijdou ve svých rozhodnutích nesmírně hloupí. Celkově to postrádá tu energii a styl, který dělal La casu tak skvělou, a zbyla z toho jen tupá telenovela, kterou odmítám sledovat. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)

Reklama

Reklama