Reklama

Reklama

Bloger Franklin (Josh Hutcherson) zabrání útoku na Antona Burrella (Morgan Freeman), vizionářského technologického guru, s nímž dostal příležitost udělat rozhovor. Najde prsten, který Burrell upustil, a zjistí, že svému nositeli dává schopnost cestovat 57 sekund do minulosti. Franklin se ho rozhodne použít k pomstě farmaceutické společnosti, která je zodpovědná za smrt jeho sestry-dvojčete. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

peproch 

všechny recenze uživatele

Jo, to je sci-fi. Nikoli mysti nebo fantasy, pravé scifi. Problém, který je tak bazální, jako je sofistikovaná podoba pomsty, je předveden a proveden spisovatelem, současným intelektuálem, vtipně, duchaplně, důkladně. Mám za to, že komediálnost převažuje nad dramatičností a tak je možné ponechat a ocenit naivity, kterých se scénář dopouští. Techo filosofování nad údělem a potencemi lidstva jsou docela přiměřené. Freeman a Greg Germann činí ten snímek lidským, hrdina Franklin tak nebojuje z neosobními zly, ale vyskytuje se mězi dvěma osobami. ()

kugl 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo bejt tak skvely - perfektni namet, ale “my jsme rekli NE”. Radeji obsadime do hlavnich roli tragicke herce (samozrejme krome MF), udelame totalne hnusne rekvizity a absolutne nevyuzijeme humor, ktery cestovani casem v tehle podobe nabizi a radoby dramatickou linku nechame bez hlubsi moznosti sympatii s hlavnim hrdinou. Hlavni dvojice je naprosto tragicka a vlastne jim celou dobu nedokazete fandit. A finale? Skoda mluvit. ()

Reklama

cernakus 

všechny recenze uživatele

No nevím jak to mohlo jít do kin. Je to jasný TV film a právě v kontextu TV je třeba ho vnímat a hodnotit. Jasně, je to trochu lineární, občas nějaké nelogičnosti a herci jsou druhořadí, ale to je na něm právě zajímavé. Je to změna oproti překombinovaným přepáleným, rádoby intelektuálním spektáklům. Josh to hravě zvládá utáhnout, ostatní herci hrají slušně. Morgan nám už stařecky šišlá, ale stále je to Freeman. Námět není špatný, poselství je ještě lepší. Nízkorozpočtové zpracování umně skryto. I v kině by to byly slušné 3 hvězdy, ale jednu přidám, protože mi to přijde od ostatních fakt podhodnocené. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Tak nejhorší to nebylo . Takové neotřelé téma a slušné herecké výkony . Morgan v dobré formě i v tomhle věku . Nechápu . Klobouk dolů . I přesto  pro mne -  Celkově slabší tři *** . Mohla by být dvojka , ale prsten byl znehodnocen . Ledaže by měli schovaný jiný . Třeba 200 sekund . To by bylo zajímavější . ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Dost šílený low cost. Josh Hutcherson se do "bradleycooperovské" role absolutně nehodí, Freeman si i na své poměry musel říkat, kde se to ku.va ocitl, a jediný, kdo to dává, je Lovie Simone, jenže zrovna její role je ve filmu absolutně zbytečná. Skoro ve všech ohledech je 57 Seconds úplně mimo - a to je asi ta jediná věc, kvůli které stojí za to tenhle snímek sledovat. 30 %. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Lafayette (Kalifornia, USA) od 11. apríla 2022 po dobu 5 týždňov + 20 týždňov v postprodukcii. (Arsenal83)
  • Podľa najväčšieho denníka v Lousiane Acadiana Advocate časti scenára písal sám Morgan Freeman. (Arsenal83)
  • Samotné natáčanie filmu prinieslo mestu Lafayette 8,5 milióna dolárov a vytvorilo 500 pracovných miest (stravovacie, remeselné, ubytovacie služby atď.) (Arsenal83)

Reklama

Reklama