foto

Greg Germann

  • nar. 26.2.1958 (61 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gregory Andrew Germann je asi nejlépe známý z role právníka a svůdníka Richarda Fishe ze seriálu ALLY MCBEAL. Greg se narodil ve městě Houston v Texase Edwardu a Marleene Germannovým. Začínal jako Broadwayský herec, protože jeho otec také působil v divadle, vystudoval University of Northern Colorado a na prknech si zahrál a spřátelil se s Holly Hunter.

Greg má výborný komediální talent, který předvedl v sitcomech NED AND STACEY či v IN CASE OF EMERGENCY, který byl ale po první sezóně zrušen, jako host v seriálu DESPERATE HOUSEWIFES, kde hrál v jednom díle nemožného partnera Susan, ale hlavně ve zmíněné ALLY MCBEAL. Zahrál si převážně ve vedlejších rolích v komediích MISS FIRECRACKER a ONCE AROUND s Holly Hunter v hlavní roli, v SO I MARRIED AN AXE MURDERER s Mikem Myersem, v hvězdné obsazené I.Q., či v BACK TO EARTH s Chrisem Rockem, nebo z novějších i v TALLADEGA NIGHTS: THE BALLAD OF RICKY BOBBY. Větší role měl v komediích JOE SOMEBODY a THE FAMILY PLAN, kde hrál šéfa Tori Spelling. Roli hlavní měl v DOWN AND DERBY.

Kromě komedií si ho můžeme pamatovat z druhého dílu hororu o vraždící panence Chucky CHILD'S PLAY 2, z akčního dramatu CLEAR AND PRESENT DANGER (Jasné nebezpečí s Harrisonem Fordem), v drama JESUS' SON, nebo v thrilleru QUARANTINE. Greg namluvil i postavičku agenta v novém animovaném filmu studia Disney, BOLT.

Greg Germann má zkušenosti i s režií, kromě pár dílů ALLY MCBEAL režíroval i krátký film PETE'S GARDEN, ke kterému napsal scénář a zahrál si v něm, film byl předveden i na festivalu Sundance. Napsal i jednu divadelní hru s názvem THE OBSERVATORY. Greg Germann má s manželkou Christine Mourad syna Asu.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kevin Hart's Guide to Black History (TV film)
2017 Billy Boy
Magická kniha
2016 Get a Job
Time Toys
2015 Quitters
Zocelovací kúra
2014 Atlas Shrugged: Part III
HR (TV film)
Kdo si vezme Barryho?
The Little Rascals Save the Day
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
Profesor v ringu
The Unprofessional (TV film)
2011 Answers to Nothing
Fly Away
2010 Skupinový sex
The Santa Incident (TV film)
Vlastní cestou
2009 Spectacular! (TV film)
2008 Bolt - pes pro každý případ
Karanténa
2007 My Lunch with Larry
Vánoční přání (TV film)
2006 Kill Your Darlings
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
Zbožňuju prachy!
2005 Heart of the Beholder
Kdo si hraje, nezlobí
Plácek 2
Rodina podle plánu (TV film)
Self Medicated
Special Ed
Šílená láska
2004 Hair Show
2001 K. O.
Listopadová romance
Zpátky na zem
2000 The Last Producer
1999 Jesus' Son
1998 Culture
Pete's Garden
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Fiktivní zločiny
I.Q.
Jasné nebezpečí
1993 A tak jsem si vzal řeznici
Nakažlivý žár (TV film)
Night We Never Met, The
1992 Yesterday Today (TV film)
1991 Big and Mean
Jednou dokola
1990 Dětská hra 2
Equal Justice (TV film)
1989 Královna krásy
1986 Whoopee Boys, The
1984 Streetwalkin'

TV seriály

2019 Friends from College (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
Free Fall (S02E06)
Storage Unit (S02E02)
další epizody (4)
Chirurgové (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S15E15)
I Walk The Line (S15E13)
Girlfriend in a Coma (S15E12)
další epizody (5)
2018 One Dollar (TV seriál)
Cooper Shaw (E07)
Wilson Furlbee (E06)
Chelsea Wyler (E04)
Chirurgové (TV seriál)
Anybody Have a Map? (S15E07)
Gut Feeling (S15E03)
With a Wonder and a Wild Desire (S15E01)
další epizody (6)
2017 Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Grand Cayman (S01E07)
Second Wedding (S01E06)
další epizody (5)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Serve & Protect (S04E14)
Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
The Eighth Witch (S07E10) - a.z.
Chirurgové (TV seriál)
Ain't That a Kick in the Head (S14E04)
Go Big Or Go Home (S14E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Genes (S18E13)
2016 Všemocný (TV seriál)
Základy malování aktu (E14)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Poslední pomazání (S05E21)
Fénix (S05E20)
Sestry (S05E19)
další epizody (9)
2015 Všemocný (TV seriál)
Když piráti obírají piráty (E08)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
He Deserved to Die (S01E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Veřejná tajemství (S04E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ozvěny smrti (S15E21)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Taková normální svatba (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poté (S10E15)
Kanárek (S10E14)
Šiva (S10E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover Blue (S14E17)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Mayská apokalypsa (S01E12)
Business (S01E11)
Ouroboros (S01E09)
další epizody (6)
2011 Aim High (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Hlava (S01E14)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Smrtonosná Hope (S02E05)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Díkůvzdání (S01E09)
Médium (TV seriál)
Sal (S06E19)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Listing (S05E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pád člověka (S09E19)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Město jménem Heuréka (S01E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To bude v pořádku (S02E12)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
Já a mé druhé já (S05E21)
Už žádných obětí pro lásku (S05E20)
další epizody (15)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
další epizody (22)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Santa Claus (S04E08)
Láska o prázdninách (S04E07)
Vánoce přicházejí (S04E06)
další epizody (21)
1999 Ally (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Změna je život (S03E06)
další epizody (21)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Vánoční nálada (S02E10)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
Co kdyby... (S02E08)
další epizody (22)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
Buď světu andělem (S01E10)
Drsný vtip (S01E09)
další epizody (11)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)

Dokumentární

2009 A Light in the Darkness
Locked In: The Making of 'Quarantine'
2006 Making of 'Kill Your Darlings', The (TV film)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Ally McBealová (TV seriál)
Strach z flirtování (S05E04)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace