Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tři krásné hrdinky bojující každá se svými problémy se sejdou v soutěži které jim změní životy...akorát že vůbec... hlavní hrdinky sice jsou tři a každá má svoje problémy (jedna žije sama s Brožovou a splácí dluhy po otci, druhá je lesba ale není si tím jistá a do toho ještě sportuje a třetí má doma náročného otce, kterému se nelíbí co dělá), ale všechny tři jsou zaměnitelné, nevýrazné (točení videí na internet z vás evidentně herce fakt neudělá) a jejich jednotlivé linky plné těch nejbanálnějších klišé nefungují ani na úrovní emocí Ordinace nebo Ulice. To samozřejmě platí i o spojovací lince v podobě soutěže o jakousi cool girl, kdy nejspíš bylo vlhkým snem Jeremyho Tichého přijít s jakože satirou, ale jeho dílo je nakonec přesně tím do čeho se - asi - chtěl trefovat. Já nejsem cílovka, tiktok nemám a nesleduji a díky těmto "influencerkám" s tím rozhodně začínat nebudu. Ono bohatě stačí, že jsem jim udělal službu tím, že jsem se na tenhle jejich amatérský kousek z čiré zvědavosti kouknul a udělal mu tak čárku na Netflixu, což je mnohem víc než si zaslouží. Trochu těšit mě může snad jen fakt, že jsem ho měl stažený v telefonu a puštěný jako kulisu v práci, díky čemuž sem toho nakonec udělal mnohem víc jen abych Cool girl nemusel věnovat plnou pozornost...0% ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

I když měla Cool Girl na všeobecný výsměch zaděláno dávno před zplozením, objetivně není tím nejhorším filmem, co jsem kdy viděl. A dá se říct, že do toho má hodně daleko. Vidět jej ale nechcete ani ze srandy. Děj jako z pera umělé inteligence imitující třináctiletou slečnu druhým okem skrolující TikTok je především v závěru tak nepřekvapivý, až jsem to sám nečekal. Až nenormalní je také naprosto robotická absence jakéhokoliv napětí či emocí. Za to tedy mohou ve velké míře i prkenní herci a neherci, s výjimkou nějaké Dominique Alagie (?), se sympaticky přirozeným projevem a postavou, která má jako jediná ve filmu nějaký charakter. Do pekla pak nemusí ani kameraman. Odpad si to asi zaslouží, protože tohle je rakovina filmu a "bad influence" pro děti, kterým je očividně určen. I tak jsem ale viděl větší odpady :) ()

Reklama

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Velké, plastické, tupé, neherecké, tik tok instagramové peklo s botoxovými kačeřími hubami a scénářem ze špatného porna. Je opravdu k pláči, že takové kreatury jsou vzorem pro mládež, vyrostou z ní dementi s vypláchlým mozkem. Jsem moc ráda, že nepatřím k této vymaštěné generaci. To je konečná. Je mi trapně, že jsem to vůbec  viděla. Dominique si pamatuju ze Superstar, ale jak se, sakra, dostala k filmu? Zřejmě z pod stolu režiséra Tichého, jako její 2 kolegyně. ()

patukgames 

všechny recenze uživatele

Extrémně velká placená propagace, která se zjevuje každou minutu v tomhle dojemným cringe filmu z kterého se vám chce brečet. Navíc chybí u Kristal pan F.B. s kterým by tento film nabral větší grády a byl víc procítěn samotnou paní Shinovou.... Film je navíc předpovídavý takže už od začátku víte co se tam stane, příběh extrémní shit ale kamera je oukej takže za to bych dal hvězdičku nahoru, jinak uvažuji nad tím jestli se n.e.z.a.b.i.t. Děkuji jednou stačílo Váš Cool Boy! ()

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

Film Studená dívka je opravdovým překvapením. Překvapením v tom smyslu, kolik všemožných věcí nabízí. Herecké výkony, které se vyrovnají studentskému filmu, 18+ narážky, kterým se cílovka sedmiletých holek zcela jistě zasměje, scénář, kde v jedné scéně se z dramatického talku o smrti někoho blízkého z repliky na repliku přeskočí na pokec o rande. Děj předvídatelný jak klasická romantická komedie se táhne, nic se vlastně neděje a najednou to vše skončí epickým láskyplným endingem, kdy i slza ukápla nad pomyšlením, že jsem za tuhle majestátní podívanou a (ne)skrytou reklamu na OXO tea dal 200 kaček. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)
  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)
  • Film je natočen na motivy knižního bestselleru Leny Valenové, české autorky žijící v New Yorku. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama