Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Film Cool Girl! to od začátku neměl vůbec jednoduché, neboť byl už tak nějak předem odsouzen k neúspěchu, zejména díky rozličné oblíbenosti hlavních hvězd mezi samotnými influencery, tedy v tzv. influsvětě. Moc tomu nepomohl ani trailer, který naplno odhalil, že tohle s největší pravděpodobností asi dobrý film opravdu nebude. Po shlédnutí musím bohužel konstatovat, že tomu tak skutečně je. Cool Girl! je vlastně taková směs různých filmových klišé, které jsou vměstnané do nezáživného a nezajímavého příběhu, který v sobě dost nešikovně kombinuje komediální a dramatické prvky, kdy pořádně nefunguje ani jedno z toho. Snímek je navíc šíleně nudný, hodina a půl se nekonečně vleče, nějaká gradace či spád zde prakticky neexistují. Překvapivě se ale najde i pár kladných vlastností, které je třeba zmínit. V první řadě se jedná o poměrně obstojný vizuál, pochvalu si zaslouží především dobrá kamera. Herecky to rovněž není zas až taková katastrofa, jak se na první pohled mohlo zdát, byť pochopitelně nejpřesvědčivější výkony podávají skuteční herci. Za mě je každopádně Cool Girl! naprosto zbytečný film, zachraňuje ho jen a pouze vizuál, jinak absolutně nemá divákovi co nabídnout. 1/10. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Od snímku s tak mizerným hodnocením v TOP 20 nejhorších filmů jsem čekal všechno mnohem mnohem děsivější. Ale nechce se mi svézt na vlně zdrcující kritiky. Ano, ten film se nepovedl, tak napíšu aspoň za co dávám tu jednu hvězdičku - za Dominique Alagiu - její postava a její projev se nejvíce blížil tomu, co lze nazvat reálné a uvěřitelné. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na filmové dno to síce nebolo, ale zahláškovať vo filme, že ten kto nežije na sociálnych sieťach je buď dôchodca, alebo divný, bolo trošku cez čiaru. Je síce pravda, že sociálne siete opanovali väčšinu obyvateľov planéty, sú skôr negatívnou stránkou spoločnosti. Ale čo už, doba sa zmenila a divák skôr obdivuje v TV príjimačoch nejakú reality show s umelohmotnými bábikami bez duše a charakteru. V tomto prípade sa to chcelo trošku poľudštiť, ale dopad je stále rovnaký. Jedna hviezda, že sa film ( možno ) nechcene v niektorých scénach sám paroduje. ()

jigsaw44 odpad!

všechny recenze uživatele

Geniálne a originálne vo všetkých smeroch. Minimálny až žiadny productplacement (hlavne BubbleTea a jedna nemenovaná drogeria tam vobec nie sú). Lepší príbeh a dialogy by nenapísala ani AI. S týmto vysokým hodnotením sa to určite zaradí medzi skvosty českej kinematografie. Snád bude čoskoro dvojka, lebo toto je TOP FILM, tak by si to zaslúžilo pokračovanie. Samozrejme ironicky. ()

PTomA odpad!

všechny recenze uživatele

Chodim do kina často a zažil jsem dvakrát tleskání během filmu: Joker a Cool Girl! Ale narozdíl od Jokera sem chodily lolitky v krátkých šortkách. Mimo to, že jim product placementama podstrkuji Bubble Tea, se snaží dohodit práci plastických chirurgů. Dějová linie je natolik spletitá, ze bych ji porovnal s známým příběhem "Šel chleba a potkal chleba s máslem..." Na pánu scenáristovi a režisérovi je především zajímavé, jak je jedna scéna dramatická a v té další se následky předešlé neřeší. Postavy jsou ploché (Anna Šulc mrk mrk) a ještě horší jsou jejich představitelé. KURVA však i cvičená opice by zavrtěla líp prdelí. O humoru ani nemluvím, ale když je člověk zdegenerovaný tiktokama těchto slečen, asi mu to bude stačit. Není to tolik morálně zvrácené a nechutné jako většina českých filmů, jen je na tom všechno špatně. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Film je natočen na motivy knižního bestselleru Leny Valenové, české autorky žijící v New Yorku. (ČSFD.cz)
  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama