Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevěř nikomu a ničemu, jen penězům To je nepsaný zákon všech zlodějů. A Taylor (Christian Slater), právě propuštěný z vězení, peníze potřebuje dost nutně. Jeho plán je mimořádně lukrativní - sice komplikovaný, ale proveditelný. Spolu se třemi kumpány chtějí vykrást ilegální sázkovou kancelář. Odvážný tah se podaří, ale až příliš pozdě Taylor, Eddie, Rock a Butch zjistí, že ukradli peníze označené agentem FBI Cornellem (Val Kilmer). Ukradený balík peněz se musí co nejrychleji proprat. Taková akce potřebuje svůj čas a chlapi ztrácejí postupně nervy - nikdo už nevěří nikomu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Christian Slater v další průměrné roli zlodějíčka, kterýžto se svou bandou odcizí velikou sumu peněz a řeší problémy s tím spojené. Celkem odpočinkové tempo malinko kazí některé z topornějších postav. Dějová zápletka je celkem zajímavá, ale závěr opět shazuje celkem dobrý úmysl. Když to shrnu, pak si nejsem jist, zda bych tento film měl potřebu dále vyhledávat, ale jako kulisa k nějaké činnosti (žehlení, chlastání, sex..) celkem solidní. 50% ()

rochelka 

všechny recenze uživatele

No musím říct,že mě to až tak špatné nepřišlo. Ikdyž jsem se na to dívala v pátek o půlnoci v otupělém stavu,skvěle jsem se bavila-to bylo tím otupělým stavem :)Akce tam sice bylo poskromnu,děj snadno předvídatelný a herectví nic moc ( ikdyž Kilmer si to celkem užíval),přesto je to sympatický snímek,který sice nepřekvapí,ale koukat se na to dá.A jelikož jsem se dobře vyspala,zaokrouhlím dvě a půl na tři hvězdičky.:) ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser *Predrag Antonijevic mi hovori leda tak hovno, a po tomto filme tomu este pekne dlho tak aj bude. Pribeh je len umela znoska nezmyslov, samotny Christian Slater /Jmeno Ruze s Connerym/ nema co hrat a velmi tomu nepomaha ani Val Kilmer, ktory to najlepsie uz asi ma definitivne za sebou /The Doors, Lovci Lvu/. 10 % ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film o vyprání peněz. Jediný, kdo mě zaujal byl Val Kilmer svou suverenitou (především scéna s operou v autě se mi hodně líbila :-)). Christian Slater, Daryl Hannah nebo William Forsythe nebyli špatní, ale hráli už v o dost lepších rolích. Klasický film na jedno zkouknutí, ze kterého si druhý den moc pamatovat nebudete. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch podivných snímků, kdy každý si hraje na svém písečku, chce podrazit jeden druhého a nakonec se všichni vzájemně postřílí, aby zbyl jen náš kladný hrdina. Takový námětů už bylo a není důvod, proč to opakovat s takovým amatérství, jako tady. Divně se tu chovají snad všichni a jediný, kdo potěší, je José, který se nejdříve slušně každému představí, pak prodá pomeranče a nakonec nás všechny vtipně překvapí. Jen díky němu dávám této slátanině a ve své podstatě naprosté blbině 40 %. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama