Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na světlo se dostává Weirova traumatická minulost, když přeskakuje mezi minulostí a přítomností. (SkyShowtime)

Recenze (3)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok...pokud vás nenaprdne prvních dvacet minut, kde se vysvětlí, co a proč se dělo v dvou předchozích dílech, a že je tedy všechno jinak, ups :D  a pokud vám nebude vadit, že většinu prostoru hodiny se skoro nic neděje a pere se jedna informace za druhou z minulosti, aby se to vysvětlilo, tak už dokoukáte do konce. Protože až tady se ukáže, o čem to doopravdy je. A jestli je tohle druh seroše pro vás. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda mi vůbec nesedla. Flashbacky mě nebraly teda vůbec. A i když je Charles Dance skvělým hercem, přišlo mi, že se s ním úplně vše nesmírně zpomalilo a přešlapovalo na místě. Tenhle díl mi přišel jako z jiného seriálu. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by mě to vyloženě nebavilo nebo nudilo, nejsem si ovšem jist, zda mě to baví v dobrém slova smyslu. Herci až na Dance, samozřejmě, nejsou nijak dobří, Sutherland je v podstatě špatný, scénář je zoufale, ale opravdu zoufale neoriginální a tak Rabbit Hole nenabízí mnoho, proč by mělo smysl ho točit, nicméně závěrem si mou pozornost přeci jen získal alespoň natolik, že i na čtvrtý díl se kouknu a možná, ale jen možná, otočí trošinku palec zdola nahoru. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama