foto

Wendy Makkena

  • nar. 4.10.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lidé zítřka
Výjimeční přátelé
2017 Fair Market Value
Wanderland
2009 Na odstřel
1999 4 a.m.: Open All Night
1998 Finding North
1997 Lies He Told (TV film)
Můj pes Buddy
People, The
1996 On Seventh Avenue (TV film)
Perfektní vražda (TV film)
1995 Tajná služba (TV film)
1994 Všechno je dovoleno!
1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Black Magic (TV film)
Sestra v akci
1991 Při výkonu služby: Vrtkavá spravedlnost (TV film)
1988 Osm mužů z kola ven

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Security Fraud (S03E15)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Swipe Right (S01E04)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Retreat (S02E06)
The Apparition (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zpátky na začátek (S11E13)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s myslí (S09E16)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Povaha lovce (S09E01)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Dospívání (S06E15)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vezmeš si mě? (S05E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2007 Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konec Štístka (S07E21)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
A Grave Matter (S02E05)
2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Philly (TV seriál)
San Diego Padre (E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
Born Again (S12E16)
2001 21. okrsek (TV seriál)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Na výletě (S01E19)
Dotek lidskosti (S01E18)
Když se člověk nevyspí (S01E16)
další epizody (5)
1994 Policie New York (TV seriál)
Black Men Can Jump (S01E17)
Jumpin' Jack Fleishman (S01E14)
Abandando Abandoned (S01E13)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
A Death in the Family (S01E13)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jazz (TV seriál)
Opravdové přijetí (1929–1934) (E04)
Gumbo (1917) (E01)