foto

Wendy Makkena

  • nar. 4.10.1958 (59 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wanderland
2016 Fair Market Value
2009 Na odstřel
1999 4 a.m.: Open All Night
1998 Finding North
1997 Lies He Told (TV film)
Můj pes Buddy
People, The
1996 On Seventh Avenue (TV film)
Perfektní vražda (TV film)
1995 Tajná služba (TV film)
1994 Všechno je dovoleno!
1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Black Magic (TV film)
Sestra v akci
1991 Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
1988 Osm mužů z kola ven

TV seriály

2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s myslí (S09E16)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Povaha lovce (S09E01)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Dospívání (S06E15)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Černý trh (S06E07)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vezmeš si mě? (S05E22)
2007 Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace