foto

Meta Golding

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Meta Golding je haitská a americká herečka. Vyrastala v niekoľkých krajinách. Okrem Spojených štátov žila v Indii, Francúzsku, Taliansku a na Haiti. Počas rokov v Taliansku súťažila ako krasokorčuliarka, ale po zranení začala vystupovať v divadle. Neskôr sa vrátila do Spojených štátov, aby študovala na Cornell University a získala tituly z divadelných umení a medzinárodných vzťahov.

V súčasnej dobe žije v Los Angeles, v Kalifornii. Golding hovorí plynule anglicky, francúzsky a taliansky. Hrá v množstve seriálov a jej najznámejšia filmová rola bola v snímke Hry o život: Skúška ohňom.

Martin "MikO_NR_1909" Hladký

Herecká filmografie

Filmy

2018 Behind the Movement (TV film)
2017 Fix, The
My B.F.F.
2015 Agatha (TV film)
Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Wings
2012 Shadow Witness
2011 Carrier, The
Chicago 8, The
2003 Date or Disaster
2002 BraceFace Brandi
2001 On Edge
2000 Midnight Blue (TV film)
1998 Louis & Frank
1997 Quiet Days in Hollywood
Sběratel polibků

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
Treasons, Stratagems, And Spoils (S05E07)
Depth of Grief (S05E05)
Pride (S05E03)
2017 Colony (TV seriál)
Seppuku (S02E12)
The Garden of Beasts (S02E10)
Tamam Shud (S02E09)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Sunken Sailor (S01E18)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvojí hra (S02E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Entry Point (S04E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Náhlá smrt (S09E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Miláček (S02E04)
Dark Blue (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Síla tradice (S04E13)
Spřízněné duše (S04E12)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Svůdce (S04E09)
další epizody (6)
2007 Dr. House (TV seriál)
Ve vzduchu (S03E18)
2006 Po právu (TV seriál)
Victims (E09)
Za rozbřesku (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
2005 Reunion (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Létavice (S06E04)
JAG (TV seriál)
JAG: San Diego (S10E17)
Přemostění zálivu (S10E15)
Schopen služby (S10E14)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dopis (S01E13)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Sight Unseen (S01E07)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
500°C (S01E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Překážková dráha (S04E18)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1955 Soldiers of Fortune (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace