Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (více)
Trailer 1

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že vykulená Lulu Wilson mi zrovna nepřirostla k srdci a její trampoty z prvního dílu mě zrovna dvakrát neoslovily. I přesto jsem se rozhodl, že dám Becky(Lulu) potažmo druhýmu dílu šanci. Byl jsem tak trochu zvědavej i na Seann William Scotta. Už dlouho jsem ho neviděl v žádným filmu. Ikdyž do role záporáka se mi zrovna nehodil. Což mi potvrdil i samotnej film. Neměl to správný záporácký charizma stejně tak jako Kevin James v prvním díle. Nevím proč sem vybírají spíš komediální typy. Ale i tak jsem rád, že jsem ho po delší době zase viděl. Celkově všichni záporáci v tomhle díle byli nevýrazní. Co se týče samotné Becky ta mi až tak nevadila. Už jsem si na ten její vykulenej kukuč asi zvykl. Navíc film měl solidní vtipnej rozjezd a i během filmu se objeví pár vtipnejch hlášek takže v tomhle vidím určitě zlepšení oproti prvnímu dílu. Co se týče příběhu tak ten je jednoduchej ale tady snad ani nikdo nemohl očekávat nic víc. Když se nad tím člověk zamyslí tak za všechny problémy si vlastně Becky mohla sama. Jednou dělá v pohostinství a tak holt musí nějakou tu nejapnou narážku skousnout. Jenže ona né a vychrstne kafe do klína nesprávnýmu člověku což samozřejmě nezůstane bez odezvy... Přesuneme se dál.  Becky vezmou psa Diega a začíná odplata a záchranná mise v jednom. Rozhodně mi to přišlo zábavnější než první díl ale k mé větší spokojenosti bych bral větší bodycount. No a konec jasně naznačil že bude trojka. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Becky se mi svého času dost líbila a zapadla u mě do škatulky fajnových béček. Dvojka na to jde dost podobně a Becky se tentokrát rozhodne zachránit svého psa, kterého jí unesli zlí lidé a ještě jí zabili kamarádku. Zábavné a brutální to je pořád, nicméně podstatně méně hlavně proto že na rozdíl od jedničky je tu poměrně slabý záporák, který nesahá náckovi Kevinu Jamesovi ani po kotníky. Na jedno podívání je to každopádně ok…60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už první díl Becky (2020) nebyl žádné terno a tohle je na zhruba stejné kvalitě. Becky žije s nějakou černoškou v baráku a dělá v pizérce jednou tam nasere nějakého nacionalistu co se chystá s kámoši zabít guvernérku a ten se jí chce pomstít. Zabije tu černošku a unese jí psa Becky ho  jde pak zachránit. Je to stejně debilní jak jednička na to jací to jsou revolucionáři tak nemají žádné zabezpečení a jsou všichni v domě u jezera. Z 6 postav je jeden připosranec co jen blije a stěžuje si druhý mele sračky o tom, že ženské jsou kombinace ženských a androidů a podobné hovna a ostatní dva nestojí za zmínku pouze Stifler něco předvede. Gore zde máme rozmetání granátem, posekání mačetou  a šíp v hubě jinak nic a hlavní herečka si hraje na drsňačku , ale nejde jí to (to jí nešlo  ani v prvním díle , ale tady to sere víc , protože nepokročila nijak ) . P.s. ten konec je co za píčovinu ? Ženská s nožem v hlavě vstane a žije a chce ji zastřelit a netrefí se? 40 procent snad třetí díl nebude. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Becky se naštvala, což mě po jejích minulých zážitcích dvakrát nepřekvapilo, ale proč jsem to musel odnést zrovna já? To už zavání nejen nespravedlností ale i diskriminací mrzáčka. Kde to jsme, sakra?! Jediným hororovým prvkem pro mě bylo úvodní seznámení se současnou vzorovou americkou rodinou, to mi ale nevadilo, protože jsem viděl první díl, a z toho důvodu jsem ani žádný horor neočekával. Problém snímku spočíval v absolutní absenci elementární logiky, kterou zhusta nahrazovaly prvky, jež se prostě musí divákům líbit. A tak jsem se dočkal nevyhnutelných drsných pohledů hlavní hrdinky, občasného podobně drsného hláškování  (v obou případech čti drsný jako nevěrohodný, laciný nebo trapný), idiotského chování všech zúčastněných a neskutečně stupidního závěru. Už Becky (2020) nebyla žádným veledílem, ale tamní boj čipmanka proti hovadům z Árijského bratrstva mě svým způsobem bavil, a navzdory všem těm vážným devastacím lidské anatomie mě dokázal nejednou rozesmát. Tato záležitost se mě chvílemi snažila rozesmát plánovitě, což byla evidentně chyba, a fakt nedokážu pochopit, proč to celé řídil režisérský tandem. Myslím, že jeden neumětel by bohatě stačil. Jednu pěticípou jsem pohodil víceméně jen za drsňáka Stiflera, kterému jsem toho veterána docela věřil. / Poučení: Vydáš-li se na cestu pomsty, nezapomeň na styl a vsaď na výrazné barvy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)
  • Matt Angel a Suzanne Coote, ako aj ich kameramanka Julia Swain, sa rozhodli upustiť od ručných metód natáčania použitých v predchádzajúcom filme a namiesto toho použiť plynulejšie pohyby kamery a Steadicam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama