Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska a nenávist, SEX a smrt, vzpomínky a touha. A jedno velké tajemství. Kolem domu Lisbonových se točí všichni kluci. Žije v něm pět krásných sester, kterým jejich rodiče zakazují chodit ven, a chlapci o nich něco vědí jen díky tomu, co vidí přes okna. Tato rodina má temné tajemství, ale nikdo by ho neodhalil, kdyby místní playboy Trip nepozval krásnou Lux Lisbonovou na večírek. Rodiče dokonce povolí děvčatům jít ven a vše vypadá v pořádku. Když se Trip a Lux trochu sblíží, věci naberou nečekaný spád. Kluci teď již nechtějí děvčata jen sledovat. Chtějí je zachránit - i za cenu vlastní nevinnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (19)

  • Spoiler: Ruka, která visí z okénka auta, když Lux Lisbon (Kirsten Dunst) spáchala sebevraždu, patří ve skutečnosti režisérce Sofii Coppole. (Kailo)
  • Spoiler: Fotka z plesu sester Lisbonových prozrazuje předem dost o jejich osudu. Lux (Kirsten Dunst) má nataženou ruku a prsty v postavení prstů jako při držení cigarety. Poté, co se zabila v garáži otravou plynem, ji ve stejné pozici visí z auta ruka držící cigaretu. Therese (Leslie Hayman) měla na fotce zavřené oči a sama zemřela na předávkování prášky na spaní. Bonnie (Chelse Swain) ma ruku na zádech, jako by se škrábala, což je podobenství toho, že se oběsila. Přesně po vyfocení fotky Mary (A.J. Cook) zakašle, zabilla se nakonec udušením v troubě. (hansel97)

Reklama

Reklama