Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na stejném místě, kde měl Robert autonehodu se skutečným nadporučíkem Wilkem, je nalezeno tělo utopeného muže ve vysokém stupni rozkladu. Robert se obává, že jde o skutečného nadporučíka, protože policie při prohledávání přehrady vytáhne Wilkovo auto. Smyčka kolem Roberta se stahuje. (TV Prima)

Recenze (3)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No  celkem  to  šlo .  Trochu  lepší  díl  než  předešlý ,  i  když  o  moc  ne .  Jen  ta  policistka  mi  leze  fuuuurt  na  nervy . Doufám ,  že  v  pokračování  už  nebude . ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to že byl elitní voják a vše řeší levou zadní, je teda pěknej debil. to mu vážně nepřišlo divný, že vytáhli auto bez utopence? Není. Chtít si udělat novou identitu, tak snad pod nějakou záminkou zametu stopy, ni...? Zvláště když jsem mocný šéf policie a možnosti súú. Zrovna jako není tristní, že "Polák" nemá žádnou historii. Příbuzné, kámoše, milenky, bejvalky, kteří by se ho snažili kontaktovat a kdyby nezkontaktovali...  Celé je to šíleně přitažené za vlasy. Sára lže Jednoočkovi, že Roberta neviděla, přitom ví, že je na dědině, kde je pár lidí, kteří jsou skoro pořád spolu. Brrr... "Polák" se probouzí. To jsem zvědav, co nám pan scénárista zase připraví za báchorku. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi líbil hodně. S.ere se všechno, co může (včetně překvapení v podobě posledního záběru), postavy se chovají uvěřitelně, napětí houstne a i ta zápletka se ženou, která nepochopila svého muže, má hodně do sebe, protože tam těžko říct, kde a čí může být vina, jestli manželka vládla bičem, ale ta nejednoznačnost je jako z reálného života. Mimochodem, všechny role skvěle zahrané, zvláště ty u výslechu. No a mladí už se konečně šli představit rodičům. :-) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama