Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná dívka Alice se zamiluje do svého nadřízeného a zasnoubí se s ním. Skutečné potíže ale začnou, když snoubenci chtějí seznámit své úplně rozdílné rodiny. (oficiální text distributora)

Recenze (52)

slunicko87 

všechny recenze uživatele

Co začalo jako docela sympatická romantická komedie, se bohužel v druhé půli zvrhlo v naivní levicový příběh plný klišé...škoda. ()

Eva_D666 

všechny recenze uživatele

Nikdo z nich nemá o kolečko míň. Pouze jsou sami sebou a dělají to, co je právě napadne a co je baví. Tak se dá popsat rodinka, kolem které se točí hlavní zápletka. James Stewart je jako vždy okouzlující. Jeho i ostatní herecké výkony byly perfektní. Jen děj mě chvílemi nudil kvůli zbytečně zdlouhavým scénám. ()

Tumáš 

všechny recenze uživatele

škoda, že se při současných komediích tolik člověk nezasměje, jako při této. Vynikající film. Skvělý scénář a herecké výkony. U těch hlášek jsem opravdu nemohl.. á tak to bylo v těch dopisech... přízraky, když sedí, tak většinou nezmizí.. úžasné a téměř dokonalé 98% ()

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Z pomedzi mnou doteraz videných filmov od Capru to najlepšie hneď po It happened One Night. Po znechutení z Arsenic and Old Lace som čakal už len horšie. Veľký rozdiel je ale v tom, že postavy tunák sú uletené kdežto v AOL sú vyslovene drbnuté a retardované. Najviac ma bavila konfrontácia pani obchodníkovej s realitou a najmä jej väzenský pokec s prostitútkou. Jediné čo Caprove filmy zráža dole je to, že ich myšlienka je v podstate v každom rovnaká. V každom sa objavuje nejaká epizódna postava, ktorá vylíči v skratke čo sa tu deje zle a potom už je to len naprávanie chýb. Nepoznám síce životnú filozofiu režiséra a ani jeho biografiu ale povedzme si úprimne, vo svojich filmoch je predsa len utopista a raz to baví, inokedy nie. ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Capra opět přináší krásnou utopii s excelentními herci a skvěle napsanými dialogy. Plus spoustu motivů k zamyšlení, které jsou stále aktuální. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém začátku se i z tohodle filmu vyklube skvělá komedie. Líbilo se mi až idilické vylíčení hlavních postav v kontrastu s rodinou milionářů. Děda, který z rukávu sype životní moudra, matka, která neustále píše na na svém stroji divadelní hry nebo otec a další původně náhodní kolemjdoucí, kteří ve sklepě vyrábějí celá léta ilegálně petardy. Neskutečné množství gagů a komických situací (soud, nóbl restaurace, parta dětí v parku atd...). Prostě vyloženě jsem se bavil a můžu říct, že se jedná o jednu z nejlepších komedíí 30. let, kterou jsem kdy viděl. Přišla mi snad i lepší než Caprova předchozí, oscary ověnčená komedie na podobné téma - Stalo se jedné noci. ()

Reklama

Reklama