Reklama

Reklama

Láska na první polibek

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Javier vidí do budoucnosti, takže ví, která holka je pro něho ta pravá. Jenže ona teď zrovna chodí s jeho nejlepším kamarádem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

JenYu 

všechny recenze uživatele

¡Ay, los besos! Dulces, tiernos, apasionados... Todo lo que necesitas saber de la otra persona está en el primer beso. Es en ese precioso momento... Cuando besas a alguien, puedes sentir si es para ti o no. Si estáis hechos el uno para el otro o no. Es como si uno pudiese saber... // Nečekaně zábavné. ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Zajimava zakladni myslenka. Pak ale dilema mezi rekneme jistotou a krokem do neznama uz az tak moc originalni nebylo. Ale presto, film mne bavil, konec jsem neodhadl hned od zacatku, herci taktez potesili, byt mozna dech nevyrazili. Celkovy dojem je u mne o rad ci o dva vyssi nez u mych predkritiku. 7.5/10. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Podobenství o tom, že se nám někdo může jevit jako dokonalej partner/ ka a nakonec to s ním/ s ní překvapivě umře na nudu, zatímco někdo zprvu nenápadnej si ve finále získá naše srdce. Oč víc se mi líbila představitelka snové dívky, kvůli níž byl hlavní hrdina ochoten zradit nejlepšího kamaráda, o to méně mi byl sympatický Álvaro Cervantes v roli Javiera. Ty jeho pichlavý voči mi to kazily, nemohl jsem se do toho kvůli nim ponořit. A ačkoliv to bylo zamýšlený coby romantickej film, nedošlo u mě k žádnýmu pohnutí. Zvláštně mě to iritovalo a při sledování jsem měl jen tendenci hledat na tom chyby. A asi jsem je nacházel. Nechci například věřit na majitele knižního vydavatelství, kteří by šli lanařit zavedenýho autora, aniž by si od něj předtím cokoliv přečetli. Takovým lidem neumím fandit, což je pro přijetí filmu a následné pochvalné recenze krapet problém. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Je obdivuhodné, jak se z triviálního námětu dá udělat docela dobrý film. Zvláště jsem ocenil vtipné dialogy. Pobavila mě i myšlenka alternativního nakladatelství, jež vydává tituly typu Paměti chovatele drůbeže. V životě jsem byl hodně v kontaktu s nakladateli; jako autor, jako redaktor, léta jsem přispíval recenzemi do týdeníku Nové knihy, psal jsem i lektorské posudky, takže o věcech jako je ediční politika mám trochu ponětí a při sledování filmu jsem se místy nahlas smál. Ke konci příběh trochu ztrácí dech a rozplývá se v laciné sentimentalitě, což je škoda. Během sledování první poloviny filmu jsem myslel, že sem těch hvězdiček nasázím víc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo to malo celkom fajn potenciál, ale zápletka sa potom rozvinula do dosť očakávaného priebehu. Áno, potom prišiel síce obrat v deji, ale aj ten bol v podstate očakávaný, lebo keby neprišiel, tak by to bola čistá romanca. Každopádne, film ma bavil, postavy taktiež, hoci Javier mi prišiel tak trochu odmeraný. Aj keď, asi sa niet čo diviť, keď by človek nemal v živote žiadny moment prekvapenia a vedel by dopredu o všetkom, čo sa stane. Ale aj tak si myslím, že sa na tomto námete dalo postaviť niečo o kus lepšie. Solídne 3* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama