Reklama

Reklama

V magickém středověku se probouzí po patnácti letech kouzelník Dark Schneider v malém chlapci díky polibku čisté panny. Darka se chce zbavit hned několik bojovníků. Někteří proto, že s ním mají nevyřízené účty a někteří kvůli jeho úkolu ochraňovat poslední pečeť zabraňující démonovi chaosu dostat se ven. Anime obsahuje velkou magickou moc, vcelku obstojné ecchi, kapku romantiky a řádnou dávku krve. (Esmit)

(více)

Recenze (7)

Bounded 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsem jenom seděl s otevřenou pusou a říkal si, co to sakra je. Zbytek už jsem se královsky bavil. Bez debat skvělá komedie a taky pocta starým klasikám. Upír tady trůní mezi vysátými služkami, jak kdyby ho maloval Luis Royo a souboj připomíná spíše 2D plošinovky typu Castlevania. Nikdo soudný tohle nemůže brát vážně. Vtipné hlášky, které pronáší hlavní postavy, vysvětlivky okamžitě vyřčené, když udělají něco nečekaného, kouzla, která se předhánějí v klepání obrazu a barevných efektech, totální devastace okolí (čím víc poletující suti, tím lépe), to vše má za následek spolu se slizce erotickými kamerovými úhly to, že i když bych měl hodnotit maximálně jednou hvězdičkou, nemůžu. Po celou dobu sledování seriálu jsem z tváře nedostal přihlouplý úsměv, a i když vím, že to bylo hloupé, …sakra, líbilo se mi to. Jak taky nemilovat něco, kde se hlavní hrdina jmenuje Dark Schneider. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Anglický dabing u anime?! FŮJ, BLEEEH, NIEEEEE :'( is this hell? Když ale přehlédnu některé opravdu velké šílenosti, kterými je tento seriál plný až běda, tak... mno.. co nám zbude? Who knows and who cares, right? Koukněte sami. Třeba vás to bude bavit víc. :D Pro mě to nakonec byla z první půlky jenom zvuková kulisa. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Čím odhalenější, tím lepší. Čím krásnější, tím nesmrtelnější. Kouzel dost, hlavně těch, který dělaly světelný efekty a pak BUM :-D Bylo to takový celý rozpačitě trapný... já nevím, neměla to být parodie? Trošku mi ze začátku přišlo (cca. 1. dva díly), že z lidí dělaj ještě větší hlupáky než jsou :-D Tohle OVA není v pořádku. Tohle OVA i s jeho tvůrci by mělo být zavřeno do Bohnic, aspoň na dvacetileté pozorování ;-) Ačkoliv tohle všechno bylo asi podníceno děsivým anglickým dabingem, který mě v první chvíli málem roztrhl na kousíčky... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný odlschoolový kreslený nářez!!! Pro milovníky RPG obecně rozhodně zajímavé ... Bojuje se vesměs kouzly, která mají v drtivé většině účinek jako atomová nebo vodíková bomba ... a ty názvy těch kouzel, to tje taky něco ... to mluví samo za sebe. Pro mě jako milovníka rpg to byl fakt požitek, když připočtu nahotinky, humor, postavy ... Krátký, ale hodně "výživný" anime seriál... ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Je to pitomý, je to neskutečně přehnaný, ale je to hodně dobrá zábava. Temné fantasy s temným hrdinou, které má sice tolik nelogičností a děr, že by to člověku mělo vadit, ale tohle je přece fantasy, tady se hraje na tajemno, magii, meč a spoustu klasických hlášek jako: "I have a bad feeling about this place...". K tomu pár neskutečných zvratů, několik neskutečně stupidních dialogů a spousta oldschoolového fanservisu z dob, kdy měl ještě fanservis smysl. Výsledný dojem je naprosto shodný s uživatelem Bounded: "I když vím, že to bylo hloupé, …sakra, líbilo se mi to". 7,5/10 ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama