foto

Kišó Tanijama

  • nar. 11.8.1975 (43 let)
    Ucunomija, Yamaguchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen – Hebi to doku
Bungó Stray Dogs: Hitori Ajumu
Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
2016 Gekidžóban Kuroko no basket: Winter cup sóšúhen – Tobira no mukó
Kuroko no Basket Movie 2: Winter Cup Soushuuhen - Namida no Saki e
2013 Aura
Gekidžóban Toaru madžucu no Index: Endymion no kiseki
Šingeki no kjodžin OAD
2011 Deadman Wonderland: Akai Knife cukai
Plastic nésan
2010 Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
Zettai Karen Children OVA: Aitazósei! Ubawareta Mirai?
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season
2006 Lily to Kaeru to (otóto) (TV film)
Sky Girls
2005 Saišú heiki kanodžo: Another love song
2004 Akane Maniax
DearS: OVA
Sensitive Pornograph
2003 Binecukko b37C: The Animation
Onmjódži: Jóen emaki
2002 Dorei ičiba
2001 One: Kagajaku kisecu e
2000 Renzu: Futari no kjori
1998 Perfect Blue
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2019 Namu amida bucu! Rendai Utena (TV seriál)
2018 Dies Irae (TV seriál)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
Dies irae (TV seriál)
2016 Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Fukigen na Mononokean (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Occultic;Nine (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
Show by Rock!! Short!! (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Show by Rock!! (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Revolutions (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
2013 Amnesia (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Code: Breaker (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 Majo Čiki! (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 1000% (TV seriál)
2010 Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Kakko kawaii sengen! (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
Togainu no či (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Basquash! (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
2008 Džundžó Romantica (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Hokuto no ken Raó gaiden: Ten no haó (TV seriál)
Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Special A (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Nanacuiro Drops: First Love That Encompasses You (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
Sky Girls (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
天の光はすべて星 (E27)
Ikuze Dachikō (E26)
Omae no Ishi wa Uketotta! (E25)
další epizody (27)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Tonagura! (TV seriál)
2005 Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Lamune (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Zoids Genesis (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
DearS (TV seriál)
Enzai (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Binzume jósei (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Asagiri no Miko (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
X (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace